Apex Legends are lansarea pe mobil amânată până la anul, va primi un mod Duos

S-a calmat destul de mult frenezia cu jocul Apex Legends, dar ne tot întrebam cum rămâne cu lansarea sa pe mobil. Se pare că mai avem de aşteptat, pentru că Electronic Arts a anunţat o amânare a jocului, care va sosi în a doua parte a lui 2020.

Încă din mai a fost anunţată aceasta portare şi văd că nişte elemente din joc au ajuns deja în Call of Duty Mobile. Ca să fim mai exacţi, Electronic Arts a confirmat că Apex Legends va sosi pe mobil în anul fiscal 2021. Acesta începe pe 1 octombrie 2020 şi se încheie pe 30 septembrie 2021. Între timp pe console şi PC Apex a ajuns la 70 de milioane de jucători.

Dacă ne-am lămurit cu varianta de mobil, ei bine mai avem încă o veste. Modul de joc Duos va sosi săptămâna viitoare în joc. Unul dintre cele mai solicitate moduri de joc este cel Duos, care vine pe 5 noiembrie şi va fi disponibil doar o perioadă limitată. Se abate de la clasica echipa de 3 gameri pentru a oferi posibilitatea de a juca în echipe de 2 gameri.

A fost şi o perioadă când ţi s-a permis să joci singur, la event-uri speciale. Întreg conceptul lui Apex Legends se învârte în jurul unei echipe de 3 oameni, deci va trebui să regândim strategia de joc. Apex Legends a făcut teste cu moduri solo în august, iar acum e timpul pentru Duos. Titlul a primit şi o hartă nouă, World’s Edge la început de luna octombrie. A început şi sezonul 3 din joc, “Meltdown”, care ţine până în februarie 2020.

via Phone Arena

One Reply to “Apex Legends are lansarea pe mobil amânată până la anul, va primi un mod Duos”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.