Sony anunţă jocurile gratuite PlayStation Plus pe luna noiembrie

Cu o lună înainte de Crăciun Sony are cadouri pentru noi. Mă rog, nu chiar cadouri, ci avantajele clasice ale abonamentului PlayStation Plus. E vorba despre jocurile gratuite pe luna noiembrie 2019, adică Nioh şi Outlast 2.

După ce am jucat luna trecută The Last of Us Remastered plus MLB parcă, acum avem parte de un joc horror Outlast legendar şi un titlu profund japonez, Nioh. Apropo de Nioh, beta testing-ul lui Nioh 2 începe în această lună, iar jocul full vine la început de 2020. Creaţia Team Ninja are un beta între 1 şi 10 noiembrie, un public beta chiar. Revenind la Nioh, jocul de la Team Ninja a debutat în februarie 2017 şi este un action RPG, care aminteşte puţin de God of War şi Devil May Cry, poate un pic si Dark Souls.

Acţiunea se petrece într-un univers alternativ al anului 1600, cu un marinar irlandez care se luptă în Japonia în perioada Sengoku. E clasicul joc infuzat cu cultura şi tradiţiile japoneze şi are la bază un scenariu neterminat al lui Akira Kurosawa, ceea ce merită respect maxim. Proiectul a stat în limbo mult timp, din 2004 chiar, fiind gândit pentru PS3 întâi.

Nioh 2 va fi prequel…

Outlast 2 este un joc horror super traumatizant, cu care mi-am petrecut timpul în 2017. Este un survival horror single player, care se lasa cu ţărani care te fugăresc cu furcile, creaturi de coşmar şi o sectă religioasă dubioasă. Avem şi râuri de sânge într-un liceu şi o tanti uriaşă cu coasă, care ne fugăreşte. Totul filmat cu camera cu night vision şi cu stresul constant al bateriilor terminate.

Personajul principal, Blake are o sumedenie de halucinaţii bazate pe copilăria sa, în vreme ce e fugărit de un monstru. Avem eretici, oameni cu membre lipsa, pe care s-au făcut experimente şi momente de panică pură. Nici măcar finalul nu e unul bun aici, deci experienţa e de coşmar dar nu te poţi opri din jucat.

Nioh şi Outlast 2 se pot juca gratuit dacă ai PS Plus între 5 noiembrie şi 3 decembrie.

via Sony

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.