Primele jocuri care vor sosi pe PlayStation 5 au fost confirmate

După ce am aflat un posibil preţ pentru PlayStation 5 în România, acum descoperim şi cum vom sta cu jocurile. Personal, îmi e uşor să arunc vreo 5 titluri din burtă, dar mai bine ne axăm pe ce ştim deja. Ubisoft e cea care a anunţat jocurile noi.

Ubisoft a anunţat în ultimele 24 de ore câteva titluri care vor ajunge atât pe PS5, cât şi pe Xbox Scarlett. Pe listă se află Rainbow Six Quarantine, Watch Dogs Legion şi Gods and Monsters. Se vor putea juca totuşi şi pe PS4 şi Xbox One. Mai nou sunt şi indicii că PlayStation 5 va avea un asistent virtual cu comenzi vocale, care ar putea să ne ajute în jocuri sau să ne răspundă la întrebări şi să ne ajute la a găsi mai uşor opţiuni şi setări.

Ubisoft a mai promis încă 2 titluri AAA în acelasi an fiscal viitor, dar nu le-a numit. Aş paria pe un Assassin’s Creed nou, poate cel cu vikingi care scăpase la un moment dat. Ar cam fi şi cazul de un nou Far Cry, aşa numitul Far Cry 6, care să pună la treabă un nou engine şi să ne ducă în America de Sud, cum am auzit în zvonuri.

Între timp au apărut indicii în Call of Duty Modern Warfare cu privire la data de lansare a lui PS5. Sony a confirmat deja debutul în perioada de sărbători de iarnă din 2020. În joc a fost găsit un easter egg, o consolă Activision, care apare în misiunea cu Londra. Dispozitivul e numit “Actibase” şi e promovat în joc cu nişte reclame şi postere cu data de 25.11.2020. Ar fi la fix pentru a anticipa începutul sărbătorilor de iarnă, a doua zi după Thanksgiving şi la fix pentru a prinde o lună până la Crăciun.

via pcmag

One Reply to “Primele jocuri care vor sosi pe PlayStation 5 au fost confirmate”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.