Call of Duty Mobile primeşte în sfârşit un mod Zombie şi suport pentru controller

La aproape 2 luni de la lansare, Call of Duty Mobile primeşte o actualizare importantă. Aceasta include atât un Zombie Mode, cât şi suport pentru controller. Este un update mare, care ar putea ocupa câteva sute de MB chiar. Jocul a primit review de la noi aici.

Vin şi noi hărţi, un nou Battle Pass, iar modul Zombie este deblocat după ce ajungi la nivelul 5, ceea ce multă lume a făcut după vreo 30 de minute de joc. Activision ar fi adaptat şi harta Shi Ho Numa din Call of Duty World at War. Mediul de luptă este în Japonia, în junglă, într-un sătuc mdest combinat cu laborator de experimente şi zombii. Avem şi un Survival Mode cu zombii şi îl puteţi juca în 1, 2 sau 3 gameri, pornind la drum doar cu pistol şi cuţit.

Zombii vor ieşi pe ferestrele caselor şi veţi putea chiar să bateţi în cuie ferestrele pentru a le opri invazia. Kill-urile de zombii şi geamurile blocate vă aduc puncte cu care cumpăraţi arme mai puternice. Pe lângă modul Survival, mai apare şi noul mod Raid. Acesta poate fi jucat pe Normal (8 runde) sau Heroic (12 runde). Aici trebuie să supravieţuiţi toate rundele şi la final aveţi boss battle cu Abomination, un boss care are corp de scorpion şi cap de… naiba ştie ce altă creatură…

Activision afirmă că după ce iei damage, personajul îşi va regenera viaţa dacă nu mai este lovit timp de 5 secunde. Punctele de mai sus pot fi utilizate şi pentru a debloca noi zone. Sunt şi mystery box-uri cu arme şi trebuie să cumpăraţi şi muniţie. Mai puteţi cumpăra şi abilităţi speciale Coin de la Coin Dispensers, care sunt aşa puternice încât pot omora multipli zombii. Sunt şi capcane pe care le puteţi pune pentru a prinde nemorţii. Harta Shi Ho Numa e disponibilă doar cu modurile Raid şi Survival.

Cât despre suportul pentru controller, puteţi conecta controllere de PS4, Xbox sau altele via Bluetooth. Posibil să fie lobby-uri separate pentru gamerii cu controllere, pentru a fi discrepanţe la sesiunile de gaming.

Noul Battle Pass Season 2 vine pe 25 noiembrie.

via Activision

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.