Outlast 3? Nu chiar! Următorul joc Outlast va fi unul co-op, numit Outlast Trials

La vreo 2 ani şi jumătate de la ultimul Outlast vin şi veşti despre următorul titlu din serie. Se numeşte The Outlast Trials şi nu e chiar Outlast 3, ci ceva diferit. Va fi un titlu coop, cu acţiune care se petrece în perioada Războiului Rece.

Se va axa pe multiplayer şi se va inspira din universul seriei Outlast, dar nu va urma aceeaşi poveste. Pana la 4 gameri vor putea experimenta perioada Războiului Rece, făcând parte dintr-un experiment bizar. Red Barrels a promis totuşi că va face şi un Outlast 3 într-o bună zi. Când am auzit de 4 gameri şi experimente m-am dus cu gândul la Identity V şi Dead by Daylight, cumva, dar la o scară mai mare, mai complexă.

Mai avem totuşi de aşteptat, pentru că Outlast Trials e doar în faza incipientă de producţie. Titlul va fi exclusiv online şi dezvoltatorul a subliniat că vrea să facă gamerii să simtă frică şi anxietate. Rămâne de văzut şi ce înseamnă “perioada Războiului Rece”, pentru că acoperă o grămadă de ani, între 1945 şi 1991 mai precis. Dacă o dăm în anii ’80 e Stranger Things, dacă se apropie de anii ’50-60 devine Fallout.

Faptul că toţi oamenii de pe posterul jocului au căşti la ochi mă duce cu gândul la un titlu VR după model Half Life Alyx.

via Kotaku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.