Sony continuă confirmările legate de PlayStation 5, de această dată cu detalii despre PlayStation 5 Pro. Va sosi în 2023 şi se află în dezvoltare acum. Nu e o veste chiar surprinzătoare, pentru că am mai văzut console Pro şi Slim şi la generaţia trecută.

Vă reamintesc că Sony PS5 debutează în iarna lui 2020, în perioada sărbătorilor de iarnă. Vine cu un controller nou DualShock 5, cu feedback haptic şi ar trebui să apară şi un PlayStation VR 2. Revenind la PS5 Pro, într-un interviu recent cu GameInformer, Masayusu Ito, vicepreşedinte executiv pe hardware şi operaţiuni Sony Interactive Entertainment, a vorbit despre PlayStation 5 Pro. Are logică lansarea unui nou PS5 la mijlocul ciclului de viaţă al lui PS5.

PS4 Pro a debutat la final de an 2016, iar consola 4K a sosit la acelaşi preţ de debut ca şi PS4. Sony are şi timp să compenseze cu cele mai noi componente şi tehnologii devenite trendy pe PC sau pe Xbox-urile noi. Deja PS5 are garantată grafica 4K la 60 FPS şi ceva promisiune de 8K, deci probabil PS5 trece la 8K drept standard. Cât despre noul PS VR 2, ar urma să integreze camere şi un mod Transparent. El ar sosi la un an distanţă de PS5.

Recent am aflat şi cât ar costa PlayStation 5 în România, 2449 lei la JRC, dar e doar o estimare. În Suedia un magazin îl listase la 1000 de euro. PS5 ar trebui să vină cu SSD, sunet cu surround, tehnologie AMD Zen/ Navy/ Ray Tracing, 24 GB RAM şi un controller nou, cu microfon integrat.

Sursa foto

via nl.letsgodigital.org

Sony a confirmat un PlayStation 5 Pro, care ar sosi în 2023
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.