Resident Evil 3 Remake se lansează în aprilie 2020

După ce începutul anului a fost dominat de jocul Resident Evil 2 Remake, acum e rândul ca şi Resident Evil 3 să primească un Remake. Toată lumea vrea să îl vadă pe Nemesis spărgând uşi şi fugărindu-ne ca acum 20 de ani pe PlayStation 1. Capcom a prezentat şi un trailer şi detalii despre noul joc, cu grafică upgradată.

Jocul va include o cameră over the shoulder şi personaje mai realiste. Ne vom întoarce în Raccoon City pentru a fi vânaţi de Nemesis. E un fel de Mr. X din Resident Evil 2, dar într-o variantă şi mai înspăimântătoare, cu tentacule în loc de braţ. O controlăm pe Jill Valentine, un personaj de bază în primul RE, care încearcă să scape din Raccoon City. Văd ca Nemesis a primit un design nou, care îl face şi mai de coşmar, un pic mai apropiat si de cel din film parcă.

Capcom a anunţat şi că vom primi o componentă nouă de multiplayer numită Resident Evil Resistance. Este un un mod de joc 4 versus 1, axat pe coop şi în care jucătorii trebuie să coopereze pentru a scăpa de un villain monstruos. Sunt şi capcane şi creaturi creepy în cale şi veţi folosi cărti de joc pentru a le plasa pe hartă. E doar încă unul dintre multele jocuri care fură de la Identity V şi Dead by Daylight. Jocul va sosi pe 3 aprilie 2020 pe PS4, Xbox şi PC. RE3 cel original venea pe PS1 în 1999 şi ne-a oferit nişte boss battle-uri geniale, stresante, pe bază de Nemesis care trăgea cu rachete, cu tentacule şi spărgea ziduri şi uşi.

Nemesis poate şi infecta oamenii cu un virus mortal. Se zvoneşte şi că Capcom va lansa un update pentru RE2 Remake pentru a îl lega cu jocul nou. Maniacii RE3 vor putea cheltui 180 de dolari pe un Collector’s Edition. Iar ca o predictie personala, as paria pe un crossover iarasi cu PUBG Mobile, cu Nemesis inclus in joc.

via CNET

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.