Free Fire a fost cel mai descarcat joc de mobil din 2019, peste PUBG Mobile

O ştire ciudată bântuie de câteva zile pe Internet şi anume faptul că jocul Free Fire ar fi fost descărcat de mai multe ori decât PUBG Mobile. Iar Call of Duty Mobile ar fi undeva pe locul 10 la downloaduri pe anul curent. Avem detalii mai jos.

Informaţiile vin de la firma de analiză a datelor App Annie, care scrie că Free Fire a fost cel mai descărcat joc al anului. Pe locul 2 se afla PUBG Mobile şi în mod bizar Subway Surfers se afla pe locul 3. Free Fire a avut un an de creştere şi a generat şi prima sa Cupa Mondială. În august număra deja 450 de milioane de jucători înregistraţi şi 50 de milioane de utilizatori activi pe zi. Între timp Call of Duty Mobile se afla pe locul 10 la downloaduri, destul de impresionant dacă te gândeşti că s-a lansat global pe 1 octombrie.

El a trecut de 172 de milioane de descărcări la 2 luni de la lansare. Între timp Free Fire a avut 146 de milioane de descărcări doar în octombrie şi a generat peste 1 miliard de dolari în noiembrie 2019. Jocul are ca avantaj faptul că meciurile sale sunt mai scurte, durând în jur de 10 minute şi implicând 50 de gameri în Battle Royale, nu 100 ca PUBG Mobile. Free Fire a organizat o cupă mondială în aprilie, care a doborât recorduri de vizualizări (peste 1 milion de oameni privind simultan).

A câştigat echipa Evos Esports, iar marele premiu a fost de 50.000 de dolari. A mai avut apoi loc competiţia Free Fire World Series, cu marele premiu de 400.000 de dolari.

Free Fire a debutat pe 20 noiembrie 2017 şi are peste 450 de milioane de utilizatori inregstrati număraţi în mai 2019. Îl puteţi descărca de aici.

via App Annie / Sports Keeda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.