Final Fantasy VII Remake este amânat până pe 10 aprilie

Se pare că vom mai avea de aşteptat până să îl vedem pe Cloud Strife făcând prăpăd prin Midgar în Final Fantasy VII Remake. Jocul a fost amânat şi în loc să vină pe 3 martie, va debuta pe 10 aprilie. La începutul acestei luni a scăpat şi gameplay din demo-ul jocului, care ar putea să debuteze în următoarea perioadă, odată cu evenimentul Sony PS5 din New York.

Suntem în sezonul amânărilor, între Cyberpunk 2077, Marvel’s Avengers şi acest titlu. Am văzut amânări şi pentru Watch Dogs Legion, şi DOOM Eternal, toate specifice perioadei de tranziţie dintre generaţiile de console. Square şi-a cerut scuze pentru amânare, cu tipica onoare japoneză, dar nu ştiu dacă e de ajuns. Simplul fapt că titlul va sosi pe bucăţi/episoade mi se pare un uriaş cash grab de la Square, mai ales că toată lumea ştie povestea şi îl va juca doar de nostalgie pe FF VII Remake.

Vorbim totuşi de Square, care a amânat FF Versus 13 ani întregi, dacă nu chiar un deceniu, reconvertindu-l în FF XV. FF 7 Remake rămâne exclusiv pe PS4 până în 2021 şi prima parte vine în aprilie. Din ce am înţeles ea se petrece în Midgar, între activităţile teroriste ale lui Cloud and co contra Shinra şi prima apariţie a lui Sephiroth care o să facă ravagii la sediul Shinra şi printre soldaţii şi acoliţii moştenitorului corporaţiei.

Am aflat şi că FF 7 Remake o să aducă noi boşi, un sistem de arme regândit, cu fiecare armă având abilităţi unice care evoluează odată cu utilizarea. Unde sunt vremurile când puneam biluţe colorate de Materia pe arme şi armură? Încă nu ştim când vine capitolul 2, dar aş paria că în el o să călărim şi un Chocobo sau 2. Eu încă mă întreb dacă Aeris va muri şi în această variantă de joc…

via Square

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.