Call of Duty Mobile este actualizat cu modurile Rapid Fire, Warfare (20 vs 20), arme noi, hărţi noi

Call of Duty Mobile a fost lansat pe 1 octombrie 2019 şi este printre cele mai descarcate jocuri din 2019. Shooterul a urcat rapid în preferinţele tuturor, deşi nu înţeleg cum poate emite pretenţii cu doar o singură harta în Battle Royale. În fine, aflaţi că jocul a primit o actualizare importanta săptămâna trecută şi avem detalii despre ea mai jos.

COD Mobile a ajuns la Season 3 şi primeşte modurile Battle şi Premium Pass. Battle Pass îţi oferă itemuri deblocabile dacă faci taskuri zilnice sau săptămânale (în multiplayer). Noul mod a fost activat pe 19 ianuarie. Premium Pass se deblocheza cu COD Points şi oferă arme şi skinuri exclusive, dar şi XP în plus. Season 3 plusează şi cu 2 noi hărţi: Scrapyard şi Cage. Scrapyard se trage din Call of Duty Modern Warfare 2 şi e disponibilă pentru majoritatea modurilor multiplayer. Cage este o hartă mai mică, axată pe luptele de aproape şi e disponibilă doar pentru TD, Snipers, Gun game şi Free For All.

Modul Rapid Fire e de fapt cea mai mare noutate din Call of Duty Mobile, oferind o experienţă mai rapidă de joc, mai arcade să zicem. Ca să joci Rapid Fire trebuie să ai nivelul 8 şi vei avea Scorestreaks şi Operator Skills deblocate mai rapid, dar şi gloanţe şi grenade infinite.

Apare şi modul Warfare, cu lupte de 20 vs 20 gameri într-un soi de Battle Royale Light. Din păcate e pe aceeaşi hartă obosită de Battle Royale. Echipele pică în zone opuse ale hărţii şi trebuie să adune arme şi provizii. Aici respawnarile sunt infinite şi păstrezi şi armele. Prima echipă la 150 kill-uri câştiga. Mai jos vedeţi şi o fotografie cu armele noi:

via Activision

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.