Jocurile gratuite PlayStation Plus pe luna aprilie 2020 au scăpat pe web

În general Sony îşi anunţă jocurile gratuite la abonament PlayStation Plus pe următoarea lună în ultima miercuri dintr-o lună. Ei bine azi avem o scăpare pentru aprilie 2020, iar Sony a postat prea devreme video-ul, încă de ieri, retrăgându-l ulterior. E vorba despre Uncharted 4 şi DIRT Rally 2.0.

Predicţiile iniţiale erau că vom primi Watch Dogs 2 şi Outward, dar nu s-au concretizat. În luna martie 2020 Sony ne-a oferit gratuit la abonamentele PS Plus jocurile Shadow of the Colossus şi Sonic Forces. Se pare că Sony a crescut şi spaţiul de stocare în cloud pentru salvari şi alte fişiere importante de pe PS4, de la 10 GB la 100 GB. Cât despre jocurile gratuite în aprilie, Sony nu e la primul Uncharted oferit gratuit. Cu câteva luni în urmă oferea Uncharted: The Nathan Drake Collection.

Acum vine Uncharted 4: A Thief’s End, alături de Dirt Rally 2.0, titlu de curse offroad care a sosit în 2019. El include 8 campionate FIA World Rallycross şi te duce pe circuite din SUA, Noua Zeelandă, Spania, Polonia, Argentina şi Australia.

Uncharted 4 este unul dintre titlurile exclusive de pe PlayStation cele mai apreciate, urmărind aventurile lui Sully, Elena şi Nate, dar şi introducând în poveste pe fratele pierdut al lui Nate, Sam. Ei caută comoara lui Henry Avery şi de această dată primim un univers extins, mai deschis, cu capcane şi puzzle-uri mai complexe. Parcă jocul are mai puţină acţiune şi împuşcături şi mai multă explorare. Titlul sosea în 2016 şi includea şi elemente de multiplayer.

Naughty Dog a oferit şansa ca 10 gameri să intre într-un mod competitiv, în care vor controla diferite personaje din seria Uncharted. Avem moduri de joc precum Command, în care capturăm anumite zone din hartă pentru a obţine puncte, dar şi Ranked şi Team Deathmatch. Există şi Plunder, adică un Capture the flag, în care căutăm un obiect special, dar şi Trials, în care colaborăm pentru a învinge inamici. Putem găsi şi comori cu care cumpărăm obiecte şi arme.

Există şi ceva numit Mystical, powerup-uri supranaturale care îţi dau un boost, dar şi Sidekicks, care pot fi chemaţi să te ajute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.