Call of Duty Mobile primeşte o actualizare importantă: mod 2 vs 2, hartă nouă Meltdown + altele

Call of Duty Mobile a primit o actualizare importantă în această săptămână, care aduce o nouă hartă, un nou mod de joc şi alte noutăţi. Jocul a debutat pe 1 octombrie şi a primit câteva actualizări importante deja, inclusiv un mod Battle Royale, Zombies, provocări pe baza de Sniper şi hărţi noi. Hai să vedem ce e nou. Review la joc aveti AICI.

Acest update vine cu ocazia trecerii la Sezonul 5 din modul Ranked. Cea mai mare noutate este probabil harta Meltdown, o hartă industrială de dimensiuni medii, cu design clasic pe 3 benzi. Are multiple opţiuni de flancare şi scurtături şi e cunoscută de fanii seriei CoD.

O altă noutate este la Modurile de joc:

  1. Gun game (schimbi armele la fiecare kill sau două assist-uri. Prima echipă la 60 kill-uri câştiga sau cea cu kill de cuţit în ultimă rundă)
  2. 2 vs 2 Showdown (două echipe de 2 jucători se bat folosind arme la întâmplare care se schimbă odată la 2 runde. Primul la 6 runde câştiga).
  3. 20 vs 20 FPP Warfare Mode (bătălii în first person 20 versus 20, pe o perioadă limitată)

Avem şi noi arme (GKS, un SMG din Black Ops 4), dar şi un Scorestreak Shock RC (curentează inamicii). Harta Meltdown e ştiută din Call of Duty Black Ops 2 şi include o centrală nucleară şi zona din jurul său. Este disponibilă în modurile Team Deathmatch, Domination, S&D, Gun Game şi Snipers Only.

Sezonul nou tine între 1 aprilie şi 1 iunie.

via toucharcade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.