Mafia Trilogy anunţat oficial, include un remaster de Mafia 1

Fanii Mafia au motive să jubileze în această săptămână, pentru că tocmai a fost anunţat Mafia Trilogy. E vorba despre o colecţie care include Mafia 1, 2 şi 3 şi care va sosi pe console şi PC, cu upgrade grafic. Cele 3 jocuri Mafia urmăresc câte un protagonist diferit şi se petrec în epoci diferite, dar sunt legate de un fir narativ.

Primul joc va fi remasterizat şi multă lume dorea să vadă o variantă cu grafică modernă a acelui joc foarte apreciat. Acţiunea sa are loc în anii ’30, în Lost Heaven, oraş inspirat de Chicago şi New York. Mafia 2 se petrece în Empire Bay, tot copie de New York şi ni-l prezintă pe legendarul Vito Scaleta, un bărbat care vine după Al Doilea Război Mondial şi intră în lumea mafiei din SUA. Mafia 3 îl are pe Lincoln Clay ca protagonist, proaspăt întors din Vietnam şi gata să se lupte cu gangsteri.

De această dată acţiunea se mutase în New Bordeaux, o versiune de New Orleans. Acest joc a sosit în 2017 şi încă se ţine bine şi acum. Avem parte şi un teaser cu grafică nouă pentru Mafia 1, pe care îl vedeţi mai jos, iar el arata spectaculos. Vor mai urma şi alte anunţuri legate de Mafia Trilogy pe 19 mai. Personal sper că producătorii au umblat la cursa infernală cu maşini din Mafia 1, unde multă lume s-a blocat. În general controlul vehiculelor a lăsat de dorit în acel titlu, dar povestea a fost geniala.

Mafia 2 e considerat în schimb un clasic şi face parte din panteonul jocurilor mari de acţiune. Din ce am înţeles Mafia: Definitive Edition (remake la jocul din 2002) vine pe 27 august, într-o variantă refăcută de la zero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.