Leatherface devine personaj jucabil în Dead by Daylight Mobile (Actualizare)

Dead by Daylight împlineşte 4 ani pe 26 mai, iar producătorii săi au pregătit o surpriză pentru gameri, un nou capitol cu noi personaje din ce am înţeles (pe PC si console). Între timp noi primim pe mobil un personaj nou jucabil, Leatherface. Ce e drept seamănă cu Hillbilly, pentru că mânuieşte tot drujba şi baros.

Aflăm de la Behaviour Interactive că varianta DBD de Android şi iOS a sărit de 3 milioane de descărcări în doar o lună de la lansarea oficială. Leatherface, cunoscut şi ca The Cannibal devine personaj jucabil, deşi ultima oară când am verificat jocul nu apăruse încă in lista. Killerul vine cu 3 perk-uri unice şi are o drujba aurie şi un baros uriaş. Perrk-urile acestui personaj sunt Knock Out, Barbecue & Chilli şi Franklin’s Demise. Barbecue e unul dintre cele mai apreciate perk-uri, pentru că dezvăluie locul în care se afla toţi supravieţuitorii de îndată ce unul e pus pe cârlig.

Dead by Daylight Mobile a primit şi o actualizare, care include un sistem de progresie al personajelor legat de XP-ul individual şi nu neapărat de Bloodweb. Puteţi câştiga XP individual jucand cu personajul şi primind embleme. Apare odată cu acest update şi o serie de costume Treacherous Waters Collection, care pot fi deblocate pe currency din joc. Nu e primul update al jocului, dar e primul cu content extra. Ultima actualizare a rezolvat problemele cu timpii mari de încărcare şi aşteptare pentru killeri mai ales.

via bloody disgusting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.