Call of Duty WWII este disponibil gratuit acum pentru abonaţii PlayStation Plus

Sony ne oferă deja primul joc gratuit la abonamentele PlayStation Plus pe luna iunie 2020 şi e vorba despre Call of Duty WWII. Titlul e dsponibil chiar de azi şi poate fi descărcat chiar acum pe console. Are o poveste solidă, dar cam scurtă şi un multiplayer ca în zilele bune ale seriei COD.

Seria Call of Duty nu prea a avut jocuri oferite gratuit la PS Plus, de fapt până acum doar Black Ops III a fost oferit în acest mod. COD WWII vine după o lună mai cu jocuri cam dezamăgitoare pentru unii în PS Plus, deşi fanii tycoon-urilor probabil au jubilat. Call of Duty WWII reprezintă o revenire la origini pentru seria COD, care se întoarce în tranşeele celui de-al doilea război mondial. Pentru mulţi a fost doar un răspuns la Battlefield V, dar unul mai apt făcut şi cu scenarişti capabili în spate.

Fără SJW aşa mult ca Battlefield din fericire… Jocul a sosit în noiembrie 2017, pe PC, PS4 şi Xbox One. Este un titlu FPS dezvoltat de Sledgehammer Games şi publicat de Activision şi este al 14-lea entry în seria COD. Era şi primul de la Call of Duty World at War din 2008 care avea acţiunea în timpul conflagraţiei din anii 30-40. Se axează pe teatrul european de operaţiuni şi comparaţiile cu “Band of Brothers” sau “Saving Private Ryan” nu lipsesc.

Multiplayerul se axa pe clase (5 iniţial, apoi 8), fiecare cu skill-uri şi perrks deblocabile. Skill-urile specifice diviziei puteau fi selectate ca ataşamente la anumite clase de arme şi nu erau legate de Divizii. Modul War a fost o noutate binevenită, un soi de multiplayer cu poveste. Implică două echipe de 6 jucători care realizau obiective pentru tabăra Allied sua Axis în bătălii legendare din WWII.

Tot ce rămâne de făcut acum e să aşteptăm şi celelalte jocuri oferite gratuit în iunie pe PS Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.