Naughty Dog ar putea începe să lucreze la The Last of Us 3 mai curând decât credeam

A început numărătoarea inversă până la lansarea lui The Last of Us 2, care are loc săptămâna viitoare, vineri, pe 19 iunie. Ei bine deja sunt voci care pomenesc despre The Last of Us 3 în online. De unde până unde? Se pare că vicepreşedintele Naughty Dog, Neil Druckmann a făcut aluzie la acest proiect.

Într-un interviu cu GQ, Druckmann a fost întrebat ce proiect urmează pentru Naughty Dog. Druckmann nu a fost foarte sigur ce să răspundă, dar a oferit indicii că echipa sa ar putea începe să lucreze la The Last of Us 3. E drept că oficialul a spus că “s-ar putea”, dar a făcut referire şi la o nouă proprietate intelectuală. Unii visează la un nou Uncharted, alţii la un Crash Bandicoot pentru PlayStation 5. În orice caz mai există un proiect The Last of Us, dar e vorba despre un serial produs de HBO.

Aluziile la TLOU 3 înseamnă că TLOU 2 nu va aduce o concluzie poveştii lui Ellie, lăsând loc de continuare. Între timp am aflat că jocul care vine pe 19 iunie va avea peste 60 de funcţii de accesibilitate, pentru jucătorii cu handicap şi probleme de mişcare, vedere, auz şi rău de mişcare. Naughty Dog a lucrat cu o sumedenie de experţi în accesibilitate. Există şi opţiuni Skip Puzzle şi respiraţie sub apă, tehnologie text to speech şi un mod de ascultare mai atentă atunci când scanezi după itemuri.

via Ubergizmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.