Harta Erangel 2.0 din PUBG Mobile are detalii scăpate pe Internet – VIDEO

Mărturisesc că am neglijat PUBG Mobile în ultimele luni, mai ales de când cu Call of Duty Mobile. Se pare că ar trebui să ne pregătim de un upgrade însemnat de harta, urmând să sosească Erangel 2.0. Erangel e deja o hartă cu tradiţie în PUBG şi cea mai folosită din joc.

Deocamdată varianta chineză a jocului are acea hartă Erangel 2.0, care vine cu upgrade-uri. Ştiam deja că PUBG Mobile din China are câteva noutăţi şi extra-uri pe care jocul international nu le are. Are inclusiv o grafică mai arătoasă, opţiuni în plus de personalizare şi un nou planner de rute. E vorba despre acel mecanism cu care creezi o rută pe harta în miniatură din colţul ecranului. Îţi permite să faci planul unei rute pe care o vei urma pe harta şi să marchezi câteva locaţii pe mini map.

Odată cu acest update se schimbă şi grafica şi avem noi designuri interioare de clădiri, dar şi poduri şi alte structuri. A venit şi varianta de grafică Ultra HD, disponibilă doar pe telefoanele foarte puternice. Sunt şi extra opţiuni de personalizare şi setări. Capturile video din beta arată spre exemplu că poţi personaliza butoanele cu care controlezi vehicule. Se poate schimba opacitatea iconurilor şi să fie redimensionate.

Noua hartă a fost prezentată şi la PUBG Mobile Club Open, chiar în finală. Vă recomand să vedeţi cele două clipuri postate de YouTuberul Rey Lagarto, care a activat grafica Ultra, dar a făcut şi un tur al hărţii noi. Trebuie să recunsoc că sunt impresionat de noua grafică, dar interioarele caselor mi se par tot anoste şi vegetaţia prea cartoonish.

via Gizchina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.