Crash Bandicoot 4 continuă saga lui Crash după 20 de ani; Vine pe PS4 la toamnă

Îmi amintesc că era să ratez examenul de capacitate jucând obsesiv Crash Bandicoot 3. Trasul cu lansatorul de mere şi misiunile SF cu N-Gine îmi puneau capac. La 22 de ani distanţă vine sequel-ul Crash Bandicoot 4: It’s About Time, al cărui trailer îl vedeţi mai jos.

Aş fi crezut că acest Crash Bandicoot va fi un titlu de debut pentru consola PS5, dar nu e aşa, ci va veni pe PS4. Îmi amintesc că primul Crash a fost titlul cu care a debutat prima consolă PlayStation şi a fost inclus şi pe primul CD cu demo-uri. Toys for Bob, un studio deţinut de Activision a readus la viaţa saga lui Crash.

Acel studio este în spatele titlurilor Skylanders, dar şi Spyro Reignited, deci ştie exact ce face. Ultimul release pe PS4 a fost Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, un remake din 2017, care a adus câteva nivele bonus. Apoi a venit un alt remake, care a stârnit opinii mixte, Crash Team Racing: Nitro Fueled, lansat în 2019.

Cu cine se mai bate Crash? Tot cu Neo Cortex, Dr. N Tropy şi Uka Uka, care creează o gaură temporală, încercând să scape de pe insula unde fuseseră exilaţi în Crash Bandicoot Warped. Din ce văd vom juca şi cu Coco şi vom fi fugăriţi de dinozauri, o evoluţie faţă de bilele din piatră care ne fugăreau acum 20+ ani.

Îl vedem şi pe Crash într-o armură spaţială şi într-un boss battle cu o creatură imensă ce bate la tobe. Vocea lui Aku Aku mi se pare cam subţire, faţă de cea guturală pe care o ştiam. O ciudăţenie a trailerului e că vom juca şi cu Dr. Neo Cortex în câteva niveluri speciale.

Data de lansare:

Crash Bandicoot 4 It’s About Time va debuta pe 2 octombrie pe PlayStation 4 şi Xbox One şi ar trebui să coste în jur de 60 de dolari. Nu mă faceţi să îmi amintesc de Crash-ul de pe mobil, că mă enervez…

via WASD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.