Call of Duty Black Ops Cold War este anunţat oficial; Iată primul trailer

Unul dintre cele mai bune trailere pe care le-am văzut în ultima vreme este cel al jocului Call of Duty Black Ops Cold War. Deocamdată avem doar un teaser trailer şi o scăpare a coperţii jocului, dar marele REVEAL are loc pe 26 august. Ce ştim până acum din scăpări aflaţi mai jos.

Trailerul de 2 minute merge pe clasica idee a “celor care nu îşi cunosc istoria sunt condamnaţi să o repete”. Din ce vedem un rusnac FSB-ist tipic ne explică cum destabilizezi o naţiune, lucru care îmi dă fiori văzând ce se întâmplă acum în Belarus. Observ şi aluzii la imixtiunea Rusiei în alegerile din SUA în 2016, dacă asculţi cu atenţie şi citeşti printre rânduri. Cât despre joc, ştim că dezvoltarea sa a început la Sledgehammer şi apoi a fost preluată de băieţii pricepuţi de la Treyarch şi Raven Software.

Personal nu prea văd cum se pupă Războiul Rece cu un shooter, pentru că el s-a dus mai degrabă cu spioni şi misiuni sub acoperire. Cât despre coperta proaspăt scăpată, ea ne arată că putem juca atât cu vesticii, cât şi cu sovieticii şi aliaţii lor. Se zvoneşte că jocul va sosi în octombrie pe PS4, Xbox One şi PC. E posibil să ajungă şi pe consolele next gen ca upgrade gratuit dacă l-ai luat pe cea last gen. Black Ops Cold War ne duce în trecut, lăsând în urma abordarea futuristă din Black Ops 4, Infinite Warfare şi Advanced Warfare.

Sunt zvonuri care spun că acest Cold War a fost de fapt un “soft reboot la primul joc Black Ops”. Alte zvonuri vorbesc despre faptul că acţiunea se va desfăşura în timpul războiului din Vietnam şi vei putea juca şi cu americanii şi cu Viet Cong. Vom ajunge şi în URSS în misiuni ulterioare. În multiplayer revin operatorii şi mă aştept să avem şi de această dată un mod Zombies.

via Inverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.