PUBG Mobile primeşte o actualizare importantă la versiunea 1.0 pe 8 septembrie

PUBG Mobile e gata să treacă la următoarea etapă a existenţei sale pe 8 septembrie, când va primi o actualizare importantă. Va ajunge cu această ocazie la versiunea 1.0, care va aduce printre altele şi o grafică mai realistă şi o calitate mai bună a texturilor. Avem detalii mai jos.

În primul rând, Tencent ne va oferi o experienţă mai realistă, când vine vorba despre apă, cer şi vegetaţie. Ni se promite “o nouă eră în gaming” şi schimbări de interfaţă. În plus, a fost anunţat şi un concurs global, PUBG Mobile Global Championship cu premii totale de 2 milioane de dolari. Şi personajele vor primi noi skinuri şi vor fi mai detaliate. Se va umbla la particule, la flash-urile grenadelor, la fum, la explozii şi la modul în care interacţionezi cu luneta unei arme.

Tencent face şi optimizări la acţiunile de paraşutare, aruncare şi alergare. Şi iluminarea va fi upgradată pentru realism, iar interfaţa nu va mai fi aglomerată şi haotică. Am înţeles că apare şi un “multi screen switching mode”, deşi nu e foarte clar despre ce e vorba. Nu sunt uitaţi cei cu telefoane mai modeste, care vor avea parte de o experienţă mai bună (pe hardware low end şi midrange), cu îmbunătăţiri de până la 30% la FPS şi reducere a lagului cu 76%.

Apropo actualizarea aduce vine şi pe iOS, nu doar Android. Vă reamintesc şi că gameplay-ul la 90 FPS e disponibil exclusiv pe telefoanele OnePlus până pe 6 septembrie 2020, deci am putea să îl vedem deblocat şi pe alte terminale după. O altă veste bună e că pachetul de instalare va ocupa mai puţin. PUBG Mobile a ajuns de la lansarea să şi până acum la 600 de milioane de downloaduri şi 50 de milioane de jucători activi.

via Pocketnow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.