NHL 21 se va lansa pe 16 octombrie; Alex Ovechckin e pe copertă

În câteva zile începe toamna şi vine şi sezonul lansării de jocuri de sport de la EA. În această săptămână EA Sports a anunţat data de lansare a lui NHL 21, 16 octombrie. Jucătorul de hockey Alex Ovechckin va fi pe copertă. Avem detalii mai jos.

Jocul va fi disponibil pe PS4 şi Xbox one. Este a doua oară când Alex Ovechkin este pe coperta unui joc NHL. El este câştigător al Cupei Stanley şi este unul dintre cei mai influenţi şi importanţi jucători de hockey din lume. NHL 21 aduce o experienţă îmbunătăţită Be a Pro, un gameplay mai creativ şi un nou mod de joc Hockey Ultimate Team (HUT) Rush.

Avem şi noi beneficii în World of CHEL, care le oferi gamerilor oportunitatea de a juca precum Ovechkin. Au trecut 13 ani de la prima copertă a lui Ovechkin, iar acesta se declară mai în glumă mai în serios încântat că arată la fel de bine şi acum pe copertă. Noul mod Be a Pro consolidează firul narativ al jocului şi întregeşte asemănarea cu viaţa reală, permiţându-le jucătorilor să intre în pielea unui mare jucător NHL, atât pe gheaţă, cât şi în viaţa extra sportivă.

Va trebui să impresionaţi conducerea, să concuraţi pentru un loc în linia întâi şi să concurati pentru Cupa Stanley. În Hockey Ultimate Team veţi putea crea echipa ideală cu vedete NHL din prezent sau trecut şi concura online cu alţi jucatori. HUT Rush este o noutate, o versiune simplificată a modului de joc, care le permite jucătorilor să intre şi progreseze rapid în joc. Ei primesc şi recompense atunci când înscriu puncte.

În World of CHEL puteţi concura în 4 moduri de joc: ONES, THREES, Drop In sau Clubs. Succesul jucatorului şi al echipei este răsplătit cu piese de echipament, articole şi seturi unice. În modul de joc Franchise veţi avea o experienţă palpitantă, datorită unor elemente ca Trade Deadline. Veţi avea presiunea termenului limită cu actualizări în timp real, cu privire la alegerea şi tranzacţionarea jucătorilor.

Cine face precomandă primeşte extra-uri: până la 10 pachete HUT Diamond Player Choice, pachetul HUT Synergy Veteran Choice, pachetul HUT Cover Athlete Choice, acces la joc cu 3 zile înainte de lansare, puncte în plus, Bonus Ttraits şi Specialization Points în moul de joc Be a Pro, dar şi 5 Unlocked World of CHEL Hockey Bags.

Membrii EA Play vor putea juca jocul din 9 octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.