Need for Speed Hot Pursuit primeşte un Remaster, care se lansează în noiembrie

Remaster-urile şi remake-urile par să fie soluţia pentru tot mai mulţi producători de jocuri, iar acum a venit rândul celor de la Electronic Arts. Aceştia ne propun o readucere la viaţa a legendarului Need for Speed Hot Pursuit, cu 10 ani mai târziu. Tocmai a fost confirmat Need for Speed: Hot Pursuit, care primeşte un Remaster luna viitoare.

Variantă îmbunătăţită va sosi pe PC, PS4, Xbox One şi Nintendo Switch. Need for Speed Hot Pursuit Remastered va sosi pe Xbox One, PlayStation 4 şi PC pe 6 noiembrie. Apoi de pe 13 noiembrie se va putea juca pe Nintendo Switch. Va exista şi suport cross platform, aşa că te vei putea juca cu prietenii de pe alte platforme. Pe lângă urmăririle frenetice cu poliţia, capcane şi misiuni speciale cu cele mai bestiale Porsche-uri, vom avea şi Autolog aici.

Acesta era un fel de reţea de socializare a vremurilor sale, care a fost păstrată pentru a permite sincronizarea cross platform şi completarea de challenger-uri lansate de prieteni în joc. În titlul original prin Autolog vedeai timpii scoşi de alţii şi încercai să îi baţi. EA va aduce la pachet cu acest titlu şi toate DLC-urile celebre, inclusiv SCPD Rebel Racer Pack, Super Sports Pack, dar şi Armed & Dangerous Pack. Vom avea şi pack-uri speciale Lamborghini şi Porsche Unleashed.

În plus vom vedea şi noi culori pentru bolizi, decal-uri, achievement-uri şi eu sper şi la o nouă coloană sonoră. Noul Hot Pursuit va rula la 4K 60 FPS pe PC, iar pe PS4 Pro şi Xbox One X vom avea 4K la 30 FPS sau 1080p la 60 FPS. Dacă ai doar PS4 şi Xbox One rămâi la FHD la 30 FPS. Cei cu Nintendo Switch au doar 720p la 30 FPS pe varianta handheld şi Full HD la 30 FPS în cea docked. Jocul vine pe 6 noiembrie la preţul de 29.99 dolari pe Steam şi 39.99 dolari pe PS Store.

Aici aveţi lista cu toate maşinile din joc.

via Slashgear

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.