Injustice 2 Mobile primeşte un nou personaj şi sărbătoreşte Wonder Woman Day

Pasionaţii de comics ştiu probabil că astăzi, 21 octombrie este o zi specială. Astăzi este Wonder Woman Day, aniversarea a 79 de ani de când eroina apărea în benzi desenate prima oară. Pentru a sărbători acest eveniment avem şi noutăţi în jocul Injustice 2 de pe mobil.

Update-ul Injustice 2 Mobile aduce un personaj nou, Martian Manhunter. Veţi putea să trageţi cu Telepathic Assault în inamici, să îi ardeţi cu Incinerating Gaze şi să le reduceţi Defense-ul cu 50%. Cresc şi şansele la un Fast Attack şi aveţi şi Health Regeneration când sunteţi tagged out în luptă.

Între 21 şi 23 octombrie jocul aniversează Wonder Woman Day, prin evenimente Mythic Wonder Woman Arenăa Seasons în zona dedicată din joc. Doar azi apare un free pack care conţine o recompensă la întâmplare, cu o şansă de a câştiga Gems, Gear Material, Gear Reforge şi altele. Odată cu actualizarea apare şi un sistem nou de artefacte, care pot fi amplificate ca putere prin Chance Effects. Puteţi folosi Artifact Reforge tokens pentru a “da cu zarul” pentru noi efecte Artifact Chance.

Jocul este gratuit in Play Store şi App Store.

via Pocketgamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.