Mortal Kombat Mobile primeşte o actualizare cu Noob Saibot din MK11, moduri noi de joc

Aproape că uitasem că există un joc Mortal Kombat pe mobil, deşi e cam reper când vine vorba despre fightere apreciate de public şi actualizate des de producătorul lor. De această dată avem un update important, care aduce în Mortal Kombat Mobile personajul Noob Saibot din MK11, dar şi alte noutăţi, pe care le aflaţi mai jos.

Atenţie, Noob Saibot există deja, dar nu varianta nouă din MK11. El soseşte acum ca o recompensă exclusivă Faction War Season. Primim un personaj undead care are un atac Death Mark, care împiedică inamicii să învie şi creşte damage-ul dat pe viitor. Noob Saibot este într-un fel cel mai apreciat personaj de către mega fanii MK, fiind aproape şi de inima creatorului jocului. De altfel numele său este o anagramă de la Tobias Boon, unul dintre creatorii seriei MK, de când avea grafică pixelata.

Alte noutăţi ale lui MK Mobile includ un nou mod Faction Wars, Survivor. Îţi păstrează viaţa printr-o serie de bătălii multiplayer consecutive. Luptele devin tot mai grele şi joci pe puncte de leaderboard. Jucătorii din Faction Wars primesc până la de 5 ori mai multe Battle Rating Points dacă folosesc un personaj featured Faction Wars.

A revenit şi Tower of Horror, care îţi permite să lupţi într-o serie de meciuri până la vârful piramidei. Recompensa este o carte cu un personaj Diamond Circle of Shadow, ales la întâmplare.

Ulterior va sosi şi un Nightmare Tower, care oferă un personaj Diamond Nightmare şi echipament Epic Nightmare Tower. Jocul este disponibil gratuit in Play Store.

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.