Rapperul 2 Chainz va lansa 5 piese de pe noul album în jocul NBA 2K21

Jocul NBA 2K21 este un work in progress la capitolul coloana sonoră şi tocmai primeşte aportul lui 2 Chainz. Rapperul a decis să inaugureze o parte din albumul sau nou, “So Help Me God”, lansând piesele în joc. Jocul a adăugat şi track-uri Stormzy, Tame Impala şi Dave.

Rapperul din Atlanta îşi va lansa noul album pe 13 noiembrie, iar 2K a confirmat exclusivitatea pieselor pe 8 noiembrie, adică duminică. Cele 5 piese vor sosi în joc încă de pe 12 noiembrie şi vor putea fi auzite acolo timp de 24 de ore. Jocurile video au început să aibă melanjuri tot mai dese cu industria muzicală, între concerte în Fortnite ale lui Marshmello şi Travis Scott şi lansări de exclusivităţi în titluri de genul. NBA 2K21 a adăugat 150 de piese noi pe coloana sonoră a versiunii next gen a jocului, ducând totalul la 350 pentru toate iteraţiile jocului nou.

Artişti precum Dave, Pop Smoke, Stormzy, Little Simz sau Tame Impala sunt printre noutăţi.

Jocul va sosi pe Xbox Series X şi Series X pe 10 noiembrie, dar şi pe 12 noiembrie pe PlayStation 5. În Europa NBA 2K21 vine pe 19 noiembrie pe PS5. Cele 350 de track-uri sunt disponibile gamerilor în tot jocul. Sunt împărţite în două experienţe de ascultare diferite: 2K Beats şi The City Soundtrack. Coloana sonoră completă NBA 2K21 se poate găsi pe Spotify.

Varianta originală de joc de pe PS4, Xbox, Windows şi Switch a venit pe 4 septembrie 2020. Acesta este jocul cu numărul 22 din franciza NBA 2K. Până la 6 expansion teams pot fi create şi folosite în modul MyLeague şi MyGM, putând fi utilizată o ligă de 36 de echipe. Există şi 12 echipe WNBA pentru a doua oară în istoria seriei. 67 de echipe clasice sunt incluse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.