Cum îţi iei banii înapoi pe Cyberpunk 2077 în România

Probabil sunteţi la curent cu clusterfuck-ul numit Cyberpunk 2077 pe console în special. După o avalanşă de buguri şi plângeri, CD Projekt Red a decis să ofere banii inapoi pentru produsul său pe PlayStation şi Xbox. Jocul a dispărut din PS Store şi Sony oferă refund celor care îl solicită şi Microsoft face la fel. Am aflat şi că variantele din magazin pot avea parte de retur. Aveţi detalii mai jos.

A apărut pe comunitatea Mobilissimo.ro acest extras dintr-un mail trimis de distribuitorul local, CD Media spre parteneri, mai bine zis retailerii de la noi. Îl vedeţi mai jos:

Pe scurt: până pe 21 decembrie (inclusiv) poţi să îţi primeşti banii înapoi, dacă ai cumpărat jocul pe PS4 sau Xbox One. Cererile după acea dată nu vor fi procesate. Încă nu e clar dacă primeşti banii înapoi integral sau eşti pus să cumperi ceva de acei bani din magazin.

Personal am făcut doar un retur în viaţa mea, un joc FIFA de PS Vita, care venea fără multiplayer, dacă vă vine să credeţi, deşi luasem PS Vita cu 3G special pentru asta. Media Galaxy Băneasa a acceptat returul, dar m-a pus să aleg alt joc şi uite aşa am încercat Wolfenstein The New Order.

One Reply to “Cum îţi iei banii înapoi pe Cyberpunk 2077 în România”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.