Cyberpunk 2077 primeşte un nou patch; Ce e nou în versiunea 1.05

Probabil aţi văzut în episodul 5 al gameplayului meu Cyberpunk 2077 că m-am lovit şi eu de primul crash în joc. Nu mai zic de buguri: inamici care zboară şi pizza aia care arata oribil. Ei bine la o săptămână de la lansarea patch-ului 1.04, care a făcut jocul funcţional, CD Projekt Red ne oferă încă un patch, 1.05 de această dată, care iar repara lucruri.

E gândit în special pentru cei cu console, mai ales având în vedere că lucrurile sunt grave, iar Sony a scos Cyberpunk 2077 din PlayStation Store. Patch-ul 1.05, sau mai bine zis hotfix-ul este disponibil acum pe Xbox şi PlayStation. Varianta de PC va sosi în curând. Se rezolva multe probleme de apariţie şi dispariţie a unor personaje, precum Jackie în misiunea “The Heist”. Se repara şi acele momente când nu primeai apeluri sau mesaje vitale pentru misiune, iar uşile lifturilor încep să meargă corect acolo unde aveau probleme.

Se rezolva şi o problemă legată de fast travel, dar şi unele legate de salvari, vorbit cu NPC-uri şi se umbla la timpii de reacţie ai NPC-urilor. Au reparat şi probleme de UI legate de inventory, crosshair şi terminael de fast travel. Foarte important pe console e că setările nu mai revin la default după câteva restart-uri.

Toate fix-urile se găsesc aici.

Între timp dacă ai cumpăra jocul din PS Store îţi poţi cere banii înapoi de la Sony şi am înţeles că şi Microsoft oferă refund-uri pentru varianta de Xbox.

via The Verge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.