Mayhem sezonul 8 Apex Legends debutează pe 2 februarie

Apex Legends împlineşte 2 ani în curând şi va sărbători acest prag odată cu lansarea sezonului 8 al jocului, Mayhem. Acesta debutează pe 2 februarie şi îl introduce în arenă pe Fuse, a 16-a Legenda Apex şi un pasionat de explozibile. Va debuta şi o nouă puşcă numită 30-30 Repeater, iar Kings Canyon va fi reinventat prin a treia revizie majoră a celebrei hărţi.

Respawn a dezvăluit fanilor Apex Legends un nou trailer axat pe pesrsonajul Fuse luni, pe 18 ianuarie. Din trailerul de 4 minute aflăm că Fuse e pasionat de orice explodează, bubuie şi face pagube mari. Încă de când era copil avea această pasaiune de a faec lucrurile să facă… “boom”. În fragedă adolescenţă a descoperit o grenadă specială, care aparţinea unor luptători de pe planeta lui Fuse, Salvo. Fuse şi prietenul său intră în tot felul de aventuri cu o muzică metal generică de ani ’80 pe fundal, asa cum vedem in trailer.

Povestea o ia razna atunci când Fuse începe să se lupte într-un soi de turneu şi se strică relaţia cu prietenul său bun. Salvo intra în Syndicate, iar prietenul lui Fuse decide să părăsească planeta, intrând în Apex Games. Prietenii ajung inamici la final, iar Fuse e implicat într-o explozie care îl lăsa fără braţul drept.

Zvonurile afirmă că Fuse are o abilitate în joc numită Airburst Grenade, prin care poate folosi un launcher pe braţul mecanic pentru a trage cu o grenadă. Are şi o Ultmata numită The Motherlode, care îi permite să folosească tunul din spate pentru a trage cu o rachetă puternică şi incendiara.

Pe lângă Fuse, sezonul 8 aduce şi un nou look şi feel pentru hartă iniţială, cu al treilea mare update. Aveţi şi un battle pass cu 100 de tier-uri, skin-uri multe şi noi cosmetice, dar şi un mod competitiv ranked.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.