Civilization VI primeşte un nou Frontier Pass: Vietnam & Kublai Khan Pack vin pe 28 ianuarie

Civilization VI e gata de un update important, fiind gata să primească un nou Frontier Pass. Pe 28 ianuarie vin Vietnam & Kublai Khan Pack şi veţi avea nevoie de jocul full pentru a le putea descărca. Oricine ara deja un New Frontier Pass va beneficia de aceste două pachete de content, iar dacă nu îl aveţi plătiţi pe fiecare 8.99 euro.

Vietnam & Kublai Khan Pack aduc noi lideri şi noi civilizaţii. Kublai Khan este acum lider alternativ pentru China şi Mongolia, iar alături de el vin şi un nou mod de joc şi un nou district, The Preserve. Acesta include două clădiri noi la Grove (se deblochează cu Mysticism) şi Sanctuary (se deblochează cu Conservation). Cât despre noul mod de joc, el se numeşte Monopolies & Corporations şi aduce un gameplay mai robust din punct de vedere economic, care îţi permite să creezi un imperiu economic şi să dezvolţi o economie înfloritoare.

Poţi crea o industrie axată pe resurse duplicat, iar industriile oferă buff-uri oraşelor mamă, plus un flux de puncte Great Merchant. Poţi duce astfel un Industry la un Corporation prin level up. Corporaţiile vă vor permite să creaţi produse şi apoi vă jucaţi cu bursa şi clădirile Stock Exchange şi Seaport. Poţi alege şi să domini economia globală cu resurse de lux, creând un monopol. Monopolurile sunt importante pentru că acordă extra resurse de Turism.

Aveţi şi un developer video mai jos, care se axează pe noutăţile legate de gameplay şi mai ales pe civilizaţia din Vietnam şi Kublai Khan:

Jocul e disponibil pe PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.