E3 2021 ar putea să fie ţinut doar virtual

Chiar dacă suntem încă la început de an, au început să apară veşti cu privire la marile show-uri tech de pe parcursul lui 2021. MWC 2021 a fost mutat în vara, CES 2021 s-a ţinut online, iar cel mai mare eveniment de gaming, E3 2021 ar urma să se desfăşoare tot online.

Organizatorii E3 au anunţat că iau în calcul o variantă virtuală, fiind citaţi de surse din domeniu. Electronic Entertainment Expo este cel mai mare eveniment de gaming în fiecare an, doar că în 2020 nu s-a mai ţinut din cauza pandemiei. Nici varianta virtuală nu s-a mai ţinut şi companiile au fost forţate să creeze propriile evenimente online pentru a suplini E3. În 2021 am putea avea o adunare virtuală a producătorilor şi publisherilor de jocuri. Deocamdată organizatorii poarta discutii cu dezvoltatorii, publisherii şi marile firme tech pentru a crea un format ideal.

Dacă se ţine virtual, atunci ar trebui să vedem discursuri/keynote-uri de la firme mari ca Ubisoft, Electronic Arts, Activision/Blizzard, Sony şi multe altele. Vor fi şi prezentări de gameplay, trailere în exclusivitate, Q&A-uri cu dezvoltatori şi cu actori vocali celebri, plus streameri faimoşi. Ar trebui să fie şi o premiere (E3 Awards) şi un live stream preview înainte de eveniment. Teoretic E3 2021 are loc între 15 şi 17 iunie 2021, dar data s-ar putea schimba.

Cu puţin noroc vedem acolo şi gameplay din noul joc God of War, poate mişca şi Kojima ceva şi poate vedem în sfârşit şi un Silent Hill nou pentru PS5. La un GTA 6 încă nu putem spera, deorece zvonurile îl plasează în 2023.

via mysmartprice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.