GeForce Now primeşte 12 jocuri noi, printre care şi Outriders Demo

Ca de obicei pe final de săptămână, NVIDIA revine cu o listă de jocuri proaspăt sosite în platformă GeForce Now. De aceast data 10 jocuri şi 2 demo-uri au sosit în librărie. Studioul care ne-a oferit Bulletstorm şi Gears of War Judgement vine o experienţă numită Outriders.

Jocul este disponibil sub formă de experienţa single player sau co-op RPG shooter cu puteri brutale şi acţiune intensă. Are şi mecanici de RPG şi o poveste complexă, care se desfăşoară într-un univers întunecat sci-fi. Chit că joci singur sau cu alţi 2 prieteni, jocul se va schimba dinamic pentru a balansa nivelul de dificultate în funcţie de câţi oameni sunt în sesiune. Să nu vă simţiţi ciudat că e doar un demo, pentru că aveţi destul de explorat. Dincolo de povestea centrală puteţi juca şi 4 quest-uri, iar tot progresul din demo se păstrează în jocul full ce vine în aprilie.

Membrii GeForce NOW pot juca pe orice dispozitiv compatibil – PC, Mac, Chromebook, iOS, Android sau Android TV, iar cu crossplay, aceștia se pot alătura prietenilor în Enoch indiferent de platformele folosite.

Şi evident vă prezentăm şi lista completă cu cele 12 jocuri noi pe care le puteţi juca:

Mă bucur să văd pe listă şi System Shock (demo), un remake pentru genialul titlu din anii 90, parintele spiritual al lui Bioshock. Era un joc action adventure cu un aer cyberpunk şi o staţie spaţială claustrofobica şi plina de mindfucks. Noua versiune refăcută va sosi la vară şi a primit deja un trailer. Acum puteţi juca şi un demo şi puteţi avea detalii de pe Kickstarter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.