DOOM 3: VR Edition vine pe PlayStation VR pe 29 martie

Dacă vă e dor de nişte demoni ucişi ca la carte, într-un mod sângeros şi satanic, puteţi experimenta asta în VR din 29 martie. Atunci se lansează DOOM 3: VR Edition pe PlayStation VR. Veţi intra în pielea lui The DOOM Marine jucând clasicul titlul horror din 2004 într-o nou abordare.

Vă veţi întoarce în complexul industrial de pe Marte din 2145, acolo unde a fost deschis portalul spre iad şi toţi demonii şi Cacodemonii au năvălit. Jocul a şocat fanii hardcore DOOM la debut, lăsând în urma povestea precedentelor jocuri şi trecând la o abordare mai SF. Canonul zice totuşi că ar fi un prequel pentru primul DOOM. Abia aştept să văd cum arată jumpscare-ul legendar din baie în VR, dar şi demonii distruşi cu shotgunul futurist de aproape.

De remarcat că nu primiţi doar DOOM 3 şi atât, ci şi expansion-urile sale, Resurrection of Evil şi The Lost Mission. Totul a fost adaptat la tehnologia VR, cu unghiuri de vizualizare largi, texturi noi, shadere şi efecte sonore împrospătate pentru o experienţă la 360 de grade. Peste 15 ore de acţiune va aşteaptă. Există şi head tracking pentru a trage cu ochiul după colţuri, poţi ţinti în unghiuri ideale cu lanterna montată pe arme, dar aveţi şi funcţie quick turn la 180 de grade.

Viaţa se vede pe un mic ecran pe încheietura, alături de armura şi muniţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.