Civilization VI primeşte un DLC nou pe 25 martie, The Portugal Pack

Pasionaţi de istoria europeană? Aflaţi că jocul Civilization VI va primi un nou DLC pe 25 martie, cunoscut drept The Portugal Pack. Astăzi aflăm detalii despre regele Joao al III-lea al Portugaliei, care va fi inclus în acest update. Cunoscut drept “Colonizatorul”, Joao “cel Pios”, a fost rege al Portugaliei şi Algarves între 1521 şi 1556.

A avut o abordare umanistă a religiei, dar în domnia sa a început să activeze şi Inchiziţia în Portugalia. A folosit des diplomaţia şi a aranjat căsătorii avantjoase, extinzând reţelele comerciale ale Portugaliei. “Casa da India” este o abilitate unică specială a Portugaliei, care creşte veniturile generate de Rutele Internationale de Comerţ, dar acele rute sunt limitate la oraşele de coastă sau cele care au port. Această abilitate le permite unităţilor Trader să aibă o rază de acoperire mai mare şi abilitatea de a parcurge tile-uri de apă de îndată ce sunt deblocate.

O abilitate unică a regelui Joao este “Porta Do Cerco”, care viziune amplificată unităţilor (Sight). Creşte şi capacitatea acelor Trade Routes de mai sus, atunci când Portugalia se întâlneşte cu o civilizaţie nouă şi oferă Open Borders cu toate oraşele-stat. Nau este o unitate navală melee unită, care înlocuieşte Caravel. Începe cu un Promotion gratuit, cerând mai puţină mentenanţă decât Caravel şi are 2 încărcături pentru a putea construi Feitorias, unităţi speciale portuare specifice Portugaliei.

Portugalia are acces şi la două structuri unice: Navigation School şi Feitoria. Prima înlocuieşte clădirea University şi creşte Producţia unităţilor navale. Creşte şi eficienta la nivel de Science şi oferă extra puncte Great Admiral. Feitoria se poate construit doar cu o unitate Nau sau pe un tile de oraş de coastă străin.

Portugal Pack DLC vine pe 25 martie 2021 şi e inclus în experienţa New Frontier Pass (39.99 euro), iar separat costă 4.99 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.