NVIDIA GeForce NOW trece la nivelul următor, cu abonamentele Priority, update de aplicaţie

NVIDIA duce platforma de cloud gaming GeForce NOW intr-o nouă direcţie, odată cu regândirea tier-urilor sale de abonamente. Având în vedere preţurile şi raritatea plăcilor grafice RX 3000, e mai ieftin să te joci pe ele folosind resursele NVIDIA. Ei bine începând din această lună NVIDIA ne propune noi abonamente Priority. Ce rezervă ele aflaţi mai jos.

Numele Priority vine de la faptul că scapi complet de orice stat la coadă (Queue). Va costa 9.99 euro pe lună sau poţi plăti 99.99 euro pentru un an întreg. Practic ai aceleaşi beneficii ca la un abonament Founders: acces prioritar la sesiunile de gaming şi sesiuni extinse cu RTX ON. Dacă nu vreţi să plătiţi, aveţi tier-ul Free, dar sunteţi limitaţi la o oră de joc şi nu aveţi nici ray tracing. NVIDIA nu mai accepta înscrieri la conturi Founders’ Edition, iar early adopterii rămân la 5 dolari pe lună, mulţumită initiativei Founders for Life. Aveţi aici un FAQ despre asta.

GeForce NOW are deja 2 ani în spate şi l-am testat şi încercat aici. A crescut destul de mult şi include sute de jocuri, printre care şi nume mari ca Cyberpunk 2077 sau Assassin’s Creed Valhalla. Recent am putut juca şi noile demo-uri de System Shock şi Outriders prin platformă. La ultima verificare oferea peste 800 de titluri. NVIDIA anunţa şi că a deschis noi data centere, care vor reduce timpii de aşteptare şi latenta. Există mai bine de 20 de centre de genul pe glob, iar cele existente sunt extinse.

Vom vedea şi o actualizare a aplicatiei GeForce Now, care trece la versiunea 2.0.28 într-o săptămână, aducând o calitate mai bună a imaginii. Cum face asta? Printr-o nouă tehnologie adaptiv Vsync, care reducere stutter-ul şi latentă. Există şi o tehnologie adaptive de-jitter, care ajută la creşterea bitrate-ului pe reţele mai slabe.

În 2020 NVIDIA a adus în medie 10 jocuri pe săptămână pe platformă, iar acum anunţa 7 jocuri noi pentru GeForce Now:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.