Demo-ul Resident Evil Village ajunge pe PlayStation chiar azi; Noi detalii despre joc apar

Capcom a dezvăluit pe 16 aprilie noi informaţii despre franciza Resident Evil, cu accentul pe Resident Evil Village. Totul în cadrul evenimentului Resident Evil Showcase, de unde am aflat că demo-ul Resident Evil Village vine pe PS4 pe 18 aprilie, adică azi.

Avem şi un trailer nou, cu gameplay proaspăt şi noi zone ale satului misterios din România. Am aflat şi că modul “The Mercenaries” revine în noul titlu, dar şi că demo-ul jocului va sosi pe toate platformele pe 2 mai. Capcom ne pregăteşte şi o aniversare specială a 25 de ani de Resident Evil promovată prin parteneri. Ştiu că Dead by Daylight are un crossover drăguţ în perioada asta. Noul trailer dezvăluie mediile joc variate, inclusiv o fabrică subterana care ar putea produce umanoizi şi hibrizi.

Apare şi un lac care ascunde un monstru acvatic uriaş, iar persoana misterioasă din trailerele trecute se dezvăluie drept Heisenberg. Vă reamintesc şi povestea centrală: Ethan Winters îşi caută fiica prin peisajul rural românesc, înţesat cu vampiroaice gigantice. Chris Redfield apare şi el cu un cameo, aparent ca personaj negativ.

The Mercenaries va fi un mod de joc mult solicitat de fani şi care îţi cere să faci obiective contra cronometru.

Vă reamintesc că Resident Evil Village vine pe 7 mai, iar până atunci avem un demo care ne permite să explorăm satul şi castelul timp de 60 de minute. Vine pe PS5, PS4, Xbox Series S şi X, dar şi Xbox One, Steam şi Stadia. Pentru PS4 şi PS4 vom avea două ferestre de 8 ore pentru 30 de minute de gameplay. Prima începe pe 18 aprilie la ora 20:00 ora României (doar satul), iar a doua este pe 25 aprilie la ora 20:00 (castelul).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.