Apex Legends Mobile intră în beta în această lună

Apex Legends este jocul battle royale care ne-a dat speranţe cu câţiva ani în urmă că există şi altceva decât clone de Fortnite şi PUBG. A adus un puternic element SF în echipamente şi arme şi a simplificat gameplayul cu echipe de 3 gameri şi meciuri rapide. Sosirea sa pe mobil a întârziat multişor, dar iată că jocul tocmai a intrat în beta.

EA şi Respawn Entertainment vor deschide sesiunile de beta pentru Apex Legends Mobile chiar în zilele următoare. Vor începe în anumite regiuni pentru a nu ucide serverele din prima. Jocul va sosi pe iOS şi Android şi va fi diferit de cel de pe consolă şi PC. Din ce am înţeles nu vom avea parte de gameplay cross platform, dar sunt şi veşti bune: Apex Legends Mobile are cosmetice şi arme special gândite pentru versiunea de mobil. S-a lucrat şi la o schemă de control intuitivă pentru gamerii de mobil.

Jocul va fi gratuit, dar îşi va scoate banii din microtranzactii şi battle pass-uri. Primele regiuni care intră în beta testing sunt India şi Filipine, dar ne salvează VPN-ul. Puteţi să vă preînregistraţi pentru versiunea de Android aici. Apex Legends vine pe mobil la o lună după debutul pe Nintendo Switch. Vă reamintesc că jocul este un battle royale competitiv în care controlaţi personaje cu abilităţi unice. Venea pe console şi PC în februarie 2019 şi pune la bătaie 20 de echipe de 3 persoane sau 30 de echipe de 2 persoane.

Acţiunea are loc în acelaşi univers fictiv ca şi Titanfall 1 şi 2. La ultima numărătoare în aprilie 2021 jocul ajunsese la 100 de milioane de jucători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.