15 jocuri noi ajung în NVIDIA Geforce Now, plus update Immortals Fenyx Rising, Warhammer

Dacă e final de săptămână, vin jocuri noi în NVIDIA GeForce Now. De această dată e vorba despre 15 titluri, dar şi o actualizare importantă pentru Immortals: Fenyx Rising de la Ubisoft, plus Warhammer: Vermintide 2 e aici. E vorba despre o expansiune gratuită pentru Warhammer, dar şi DLC-ul The Lost Gods pentru Immortlas.

Pentru toți jucătorii de Immortals Fenyx Rising – The Lost Gods va fi disponibil începând de ieri, 22 aprilie.

Warhammer: Vermintide 2

Acum veţi putea explora Chaos Wastes alături de alţi eroi în Warhammer: Vermintide 2, mulţumită unui nou mod de joc inspirat de genul roguelike. Veţi compune echipe de până la 4 oameni, care vor lucra împreună la tactici în vreme ce se pregătesc de luptă. Pe măsură ce progresaţi recompensele devin mai bune. 15 noi locaţii vă stau la dispoziţie în acest expansion, iar mediul de joc se schimbă în funcţie de conducător

Immortals Fenyx Rising

Aceasta combinaţie de Hercules cu Zelda a prins binişor la public, mai ales după ieftinirea jocului. Acum primeşte The Lost Gods, al treilea DLC narativ, lansat tot pe 22 aprilie. Acţiunea se petrece într-o lume în care zeii se confrunta cu Typhon, în eternă bătălie a zeilor cu titanii. Doar ca zeii nu mai sunt aşa cum îi ştiam, ci afectaţi de un soi de vrăji. Atena spre exemplu a devenit un copil enervant. Noi îl controlăm pe Ash, care în acest DLC trebuie să treacă printr-un nou ţinut, insula Pyrite, pentru a găsi şi reunii zeii care au plecat din Olimp după o dispută cu Zeus.

Printre ei se număra Poseidon şi Hades. Apar şi monştri noi şi un sistem de luptă nou inspirat de brawlere.

Iată şi lista jocurilor noi proaspăt ajunse în GeForce Now:

One Reply to “15 jocuri noi ajung în NVIDIA Geforce Now, plus update Immortals Fenyx Rising, Warhammer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.