Immortals Fenyx Rising oferă acum gameplay top down, primeşte noul DLC The Lost Gods

Ubisoft a lansat un nou DLC pentru jocul sau Immortals Fenyx Rising, The Lost Gods, care aduce un nou gameplay top down. În plus, pentru cei care nu au apucat încă să joace Immortals Fenyx Rising, există acum posibilitatea de a încerca un demo gratuit, disponibil pe Nintendo Switch, pe Xbox Series S, Series X, Xbox One, dar şi pe PS4 şi PS5, plus Windows.

The Lost Gods aduce o experienţă top down unică şi luptă în stil brawler. Povestea primeşte de asemenea un add on. Fenyx alege un nou erou pentru a restabili echilibrul pe Pământ şi a reuni zeii pierduţi. Veţi explora Insula Pyrite controlându-l pe Ash, un muritor plin de entuziasm care trebuie să îl convingă pe Poseidon, Hades, dar şi pe alţi zei să revină în Pantheon. Aceasta este ultima aventură post-lansare, iar gamerii vor lua contact cu noi zei şi monştri, descoperind şi noi regiuni pline secrete şi provocări.

Va exista un nou sistem de progresie, care oferă acces jucătorilor la upgrade-uri puternice, bonusuri specializate, stiluri de luptă unice, dar şi la aceste două abilităţi unice:

  • Catastrophe Quake: o tropăiala puternică, care dărâmă totul în jur
  • Nature’s Fury: o rază de energie care dă damage peste tot şi îşi creşte damage-ul odată cu trecerea timpului

Puteţi primi şi recompense în game invitând prietenii să cumpere Immortals: Fenyx Rising prin programul Friend Referral. Cei invitaţi care cumpără şi joacă jocul vor primi şi ei o recompensă, un Frozen Weapon Pack. Mai multe detalii aveţi aici.

Impresiile noastre despre joc le aflaţi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.