Ubisoft va prezenta gameplay din Far Cry 6 pe 28 mai

După câteva amânări, aflăm în sfârşit informaţii despre Far Cry 6 pe 28 mai, când va avea loc un reveal pentru gameplayul din noul titlul Ubisoft. Mai jos avem şi un teaser cu privire la ceea ce ne aşteaptă vineri. Vom cobora în insula Yara şi vom vedea momente din gameplay începând cu ora 19:30, ora locală a României.

Totul se poate viziona pe YouTube şi pe Twitch. Far Cry 6 va fi un joc FPS open world, care te arunca în mijlocul revoluţiei din Yara. Se lasa cu lupte de gherilă şi asemanarea cu Cuba pare a fi izbitoare după câteva trailere. Principalul villain este preşedintele Anton Castillo, construit folosind chipul şi vocea actorului Giancarlo Esposito. Îl cunoaştem ca mega antagonistul din Breaking Bad Gus Fring, care încă apare în Better Call Saul în acest rol. L-am tot văzut şi în The Mandalorian, cu un excelent rol negativ.

Anton vrea să restabilească gloria naţiunii sale, în vreme ce îl pregăteşte pe fiul Diego să îi fie succesor.

Noi jucăm cu Dani Rojas, un revoluţionar care iese din armata şi se alătura rezistenţei, încercând să îl dea jos pe tiran. O creaţie Ubisoft Toronto, Far Cry 6 va sosi “mai târziu în 2021”, fără o dată clară de lansare. Îl vom putea juca pe Xbox Series X şi Series S, Xbox One, PS5, PS4 şi PC. Va fi exclusiv pe Epic Games şi Ubisoft Store, dar şi îl vom putea găsi şi pe Stadia şi Amazon Luna. Evident îl veţi avea şi pe Ubisoft+, serviciul cu abonament Ubisoft. Gurile rele spun că jocul va sosi prin octombrie şi teoretic îl asteptmam la E3 2021 pe 12 iunie, dar se pare că vom vedea mai devreme nişte gameplay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.