Biomutant este acum disponibil, inclusiv pe GeForce Now; Alte 21 de jocuri şi 3 DLC-uri au sosit acolo

Finalul de săptămână ne aduce ca de obicei o nouă colecţie de jocuri sosite pe GeForce Now, platforma de cloud gaming de la NVIDIA. De această dată avem 22 de jocuri noi şi 3 DLC-uri, iar vedeta incontestabilă este clar Biomutant.

Printre noile lansări se numără 5 titluri care ajung în GFN în aceeaşi zi cu debutul oficial: Biomutant, Maneater, King of Seas, Imagine Earth și Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground. Partea bună cu GeForce NOW e că nu mai trebuie să stai să aplici patch-uri, update-uri şi DLC-uri, ci porneşti direct jocul fără probleme. Te loghezi şi dai PLAY. Jocul vedeta al săptămânii este Biomutant, care a debutat pe 25 mai pe Steam, Epic Games şi GeForce Now.

O creaţie Experiment 101 şi distribuit de THQ Nordic, acest titlu este un action RPG, care a construit o lume fermecătoare. Se joacă din perspectiva third person, c un soi de vulpe-sobolan, care îşi ţine sabia precum Cloud Strife din Final Fantasy.

Îţi poţi personaliza corpul la început, colţii, blana şi altele, iar luptele se axează pe melee şi tras la distanţă. Sunt şi atacuri speciale pe bază de abilităţi numite aici Affixes, care pot fi criogenice sau electrice spre exemplu. Partea de explorare a fost apreciată de mulţi în joc, ca şi lumea frumoasă construită, dar sistemul de luptă pare a fi neclar şi boşii destul de greu de bătut. Jocul are 63% recenzii pozitive pe Steam, în vreme ce pe Metacritic versiunea de PC are media notelor 67 şi user score-ul 6.3.

Iată şi toate jocurile noi ajunse în GeForce NOW:

Şi iată şi cele 3 DLC-uri:

  • Hunt Showdown – DLC-ul The Committed conține un vânător legendary (Monroe), un cuțit legendary (Pane) și un Romero 77 legendar (Lock and Key). Disponibil pe Steam, membrii se pot apuca de vânătoare chiar acum.
  • Isle of Siptah, expansiunea masivă a jocului open world Conan Exiles iese din early access și se lansează pe Steam astăzi. Oferă o nouă insulă imensă de explorat, creaturi mari și periculoase de omorât, noi seturi de clădiri și multe alte lucruri noi. Gamerii au 40 de tabere NPC și puncte de interes noi de explorat, trei facțiuni noi de NPC-uri și multe altele. Anunțat luna trecută,
  • Iron Harvest – Operation Eagle, noua expansiune a celebrului Iron Harvest a cărui acțiune are loc într-o realitate alternativă în anul 1920 este disponibil pe Steam și gata de joacă pe GeForce NOW. Poți conduce noua facțiune prin șapte noi misiuni single-player în timp ce înveți cum să folosești noile unități aeriene disponibile pentru toate facțiunile jocului, inclusiv Polania, Saxonia și Rusviet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.