Far Cry 6 se lansează pe 7 octombrie 2021, are arme cu CD Macarena şi crocodil cu jacheta (Trailer)

Pe 28 mai Ubisoft a dezvăluit un trailer mai complex pentru jocul Far Cry 6, anunţând în sfârşit şi data sa de lansare: 7 octombrie 2021. Vă spun sincer că am râs la trailer, când am văzut crocodili cu jachete şi o armă care trage cu CD-uri cu Macarena.

Jocul vine pe Xbox Series S/ X, PS4 şi PS5, dar şi pe Stadia, Amazon Luna şi via Epic Games şi Ubisoft Store, dar şi pe Ubisoft+. Acţiunea are loc în Yara, o insulă tropicală dominată de un dictator crud, Anton Castillo. Se afla în Caraibe şi aduce mult cu Cuba. Noi luăm rolul lui Dani Rojas, care în mod surprinzător e protagonist feminin, nu masculin, conform trailerului. Anton Castillo e “jucat” de Giancarlo Esposito din Mandalorian şi Breaking Bad, iar el îşi pregăteşte fiul adolescent Diego să îl urmeze la “tron”.

Dani Rojas va conduce rezistenţa în misiuni de război de gherilă. Veţi putea alege să jucaţi cu personaj feminin sau masculin, iar în distribuţia personajelor se afla şi Clara Garcia, şeful grupului revoluţionar Libertad, dar şi Juan Cortex, fost spion KGB. Judecând după trailer, gherilistii au făcut din rahat bici, integrand în armele lor baterii, conserve, CD-uri şi câte şi mai câte. Avem şi animale de companie, precum Chorizo, un câine şorecar mititel, care are rotiţe în locul picioarelor din spate, dar şi Guapo, crocodilul cu jacheta.

Există atât mod de gameplay solo, cât şi co op în 2 jucători. Veţi explora jungle, porturi, oraşe în decădere şi veţi face trafic cu camioane pline de arme. Armata lui Anton controlează aerul, drumurile şi mările şi din ce am văzut în trailer avem şi misiuni de infiltrare, dar şi o luptă “corp la corp” cu un elicopter, ca în zilele bune ale lui Solid Snake din MGS. Îmi place cum arată armele din joc şi ele au un aer foarte steampunk.

Sper să primim un villain bine construit şi o coloană sonoră hispanica exotică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.