Gheorghe Hagi are propria sa selecţionata Featured Squad Battle în FIFA Ultimate Team

EA Sports a anunţat pe 7 iunie un nou Featured Squad în FIFA 21 Ultimate Team Squad Battles, realizat alături de Gheorghe Hagi. Legendarul jucător devine primul român prezentat în acest mod de joc din istoria francizei FIFA. Selecţionata virtuala “Luceafărul” a lui Hagi este disponibilă pentru toţi jucătorii FIFA 21 timp de o săptămână, din 7 iunie până în 13 iunie. O avem detaliată mai jos.

“Este un moment de mare însemnătate să fiu primul român care creează o selecționată pentru jocul FIFA 21 Ultimate Team și recunosc că nu a fost ușor să o alcătuiesc. Sper că jucătorii FIFA 21 vor fi bucuroși să înfrunte echipa Luceafărul și să dea tot ce pot în fața acesteia”, a spus Gheorghe Hagi.

Primul “unsprezece” ales de domnul Gheorghe Hagi pentru formația “Luceafărul” este format din:

  • Portar: Manuel Neuer;
  • Fundași: Trent Alexander-Arnold, Virgil Van Dijk, Sergio Ramos, Jordi Alba;
  • Mijlocași: Sergio Busquets, Luka Modric, Kevin De Bruyne;
  • Atacanți: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar Jr.

Pe banca de rezerve se afla şi alte nume mari ca Kylian Mbappé, Mohamed Salah și Robert Lewandowski. Antrenorul echipei Luceafărul este Mircea Lucescu. Selecţionatele Featured Squad Battle sunt echipe virtuale create de unii dintre cei mai cunoscuţi oameni din sport şi divertisment la nivel global, disponibile jucătorilor în competiţia săptămânala Squad Battles. Acolo jucătorii pot obţine puncte în urma confruntărilor cu până la 42 de echipe controlate de AI, cu diferite grade de dificultate şi pot câştiga şi recompense şi Battle Points.

FIFA 21 este un joc dezvoltat de EA România şi EA Vancouver, lansat în toamna anului trecut pe PC, PS4, Xbox One şi sosit şi pe consolele noi PS5 şi Xbox Series X/S la câteva luni după.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.