Battlefield 2042 primeşte primul trailer la E3 2021; Cand se lanseaza?

Prezentarea Xbox & Bethesda de la E3 2021 ne-a adus unul dintre cele mai aşteptate trailere ale momentului: cel al lui Battlefield 2042. De această dată acţiunea seriei Battlefield se mută în viitor şi în trailer vedem amploarea masivă a jocului şi a scenelor de luptă, dar şi arme, vehicule, gadgeturi şi hărţi.

Echipa de la DICE a prezentat jucătorilor una dintre cele 3 experienţe distincte multiplayer, numită All Out Warfare. Această experienţă include moduri precum Conquest şi Breakthrough, care vor permite ca până la 128 de jucători online pe PC şi console de generaţie nouă să se lupte până la ultimul. Vom avea hărţi cu condiţii meteo dinamice şi evenimente spectaculoase. E foarte multă putere de foc în acest mediu haotic urban, în care o furtuna uriaşă vine să devasteze totul.

Momentul din lift aminteşte de serialul Purge, dacă l-a văzut careva, iar furtuna din trailer aduce cu cea din Mad Max-ul lui Tom Hardy. Vedem soldaţi care se dau pe zipline pe zgârie nori şi o acţiune frenetică mai ceva ca în “Army of the Dead” de pe Netflix. Se dau lupte intense cu elicoptere şi tancuri, se folosesc wingsuit-uri şi e un haos superb aici. Îmi aminteşte de ceea ce spunea cineva de muzică thrash metal: e ceva superb la haosul controlat. Fix asta a fost senzaţia mea aici.

În iulie echipa de la DICE LA va dezvălui a doua experienţă din Battlefield 2042 la EA Play Live (pe 22 iulie). Este un mod de joc complet nou, o surpriză pentru gameri. A treia experienta, Hazard Zone este un nou mod de joc în echipă, cu mize mari şi cu o abordare modernă a experienţei multiplayer.

Jocul va debuta pe 22 octombrie 2021 şi este al 17-lea din seria Battlefield. Va sosi şi pe consolele last gen. Veţi avea multe turete şi drone în joc, plus echipamente futuriste. Nu vom avea campanie single player, ci doar o poveste spusă prin multiplayer. Povestea e aşa: schimbările climastice devin fatale, iar un dezastru prăbuşeşte toţi sateliţii pe Terra, provocând un razbo între SUA şi Rusia.

One Reply to “Battlefield 2042 primeşte primul trailer la E3 2021; Cand se lanseaza?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.