Câștigă 5 bilete la filmul Mortal Kombat

Dacă sunteţi fani Mortal Kombat trebuie neapărat să vedeţi noul film MK şi cu ocazia asta am zis să vă ofer şi nişte cadouri printr-un concurs: 5 bilete la filmul Mortal Kombat, celor care răspund corect la întrebarea de mai jos. Biletele sunt disponibile în reţeaua cinematografelor CinemaCity.

TRAILER:

Hai să vedem despre ce e vorba:

În „Mortal Kombat”, luptătorul MMA Cole Young, obișnuit să ia bătaie pentru bani, nu știe de moștenirea sa – sau de ce împăratul Lumii Exterioare, Shang Tsung, și-a trimis cel mai bun războinic, Sub-Zero, un Cryomancer din altă lume, să-l vâneze pe Cole. Temându-se de siguranța familiei sale, Cole pleacă în căutarea lui Sonya Blade la sfatul lui Jax, un maior al Forțelor Speciale care poartă acelaşi dragon ciudat cu care s-a născut Cole. Curând, el se găsește la templul lordului Raiden, un Dumnezeu mai bătrân și protectorul Pământului, care acordă sanctuar celor care poartă semnul. Aici, Cole se antrenează cu războinicii experimentați Liu Kang, Kung Lao și mercenarul necinstit Kano, în timp ce se pregătește să stea alături de cei mai mari campioni ai Pământului împotriva dușmanilor din Lumea Exterioară, într-o luptă cu mize mari pentru univers. Dar Cole va fi împins suficient de tare pentru a-și debloca arcanele – imensa putere din interiorul sufletului său – la timp pentru a-și salva nu numai familia, ci pentru a opri Lumea Exterioară odată pentru totdeauna?

Răspunde corect la întrebarea de *concurs, mai jos la comentarii, dă Like și Share pe pagina ta de Facebook la trailer-ul filmului, și poți câștiga una dintre cele 5 invitații la filmul Mortal Kombat in reteaua Cinema City.

Cine este personajul principal din film?

1.       Kano

2.       Shang Tsung

3.       Cole Young

New Line Cinema prezintă o producţie Atomic Monster / Broaken Road Production, „Mortal Kombat”. Filmul va fi lansat în cinematografele din România pe 16 iunie 2021 de Vertical Entertainment și distribuit în întreaga lume de Warner Bros. Pictures.

10 Replies to “Câștigă 5 bilete la filmul Mortal Kombat”

      1. Salut Laurentiu. Esti printre cei 5 castigatori ai biletelor. Trebuie sa imi dai pe mail la adresa firstplayro@gmail.com numele tau complet din buletin si adresa ta de mail, dar si numarul de telefon. Felicitari! PS. Daca se poate sa incluzi o captura de ecran cu profilul tau FB pe care ai dat share la trailerul MK din Romania.

  1. Cole Young este răspunsul corect la acest concurs 🙂, el fiind descendentul unui personaj foarte important din acest film, motiv pentru care Sub Zero ( Bi Han) este trimis de Shang Tsung pentru a-l vana pe Cole. Este vorba despre istoricul lui Sub Zero in urma cu 400 de ani pe când se numea Bi Han din clanul ninja Lin Kuei. Un film care deși în ciuda părerilor negative, merita vizionat în cinema pentru luptele super brutale și reusite în special.

    1. Salut Dumitrescu. Esti printre cei 5 castigatori ai biletelor. Trebuie sa imi dai pe mail la adresa firstplayro@gmail.com numele tau complet din buletin si adresa ta de mail, dar si numarul de telefon. Felicitari! Trebuie si o captura de ecran cu profilul tau FB pe care ai dat share la trailerul din acest articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.