Cel mai nou gameplay Deathloop a fost dezvăluit oficial

Cu ocazia lui State of Play pe 9 iulie Sony şi partenerii săi au dezvăluit cele mai noi jocuri care vor sosi pe PS5. Printre ele se numără şi Deathloop, de la Bethesda, care a primit un trailer cu 9 minute de gameplay, pe care îl vedeţi mai jos.

Jocul este un action adventure dezvoltat de Arkane Studios şi publicat de Bethesda. Va sosi pe PS5 şi Windows pe 14 septembrie 2021. Jucaţi cu Colt, un asasin blocat într-o buclă temporală pe insula Blackreef. Toţi oameni din Blackreef sunt blocaţi într-o ultimă petrecere şi la finalul fiecărei seri insula se resetează în aceeaşi buclă temporară. Practic nu mai răspunzi de acţiunile tale din seara trecută şi se lasa cu măcel.

Colt trebuie să ucidă 8 ţinte pe insula până la miezul nopţii, iar dacă una singură scapa bucla se resetează şi totul e anulat. Şi dacă Colt moare iar se resetează tot. Bucla nu e foarte strictă ca durata totuşi, deci ai timp să îţi faci de cap. Poţi folosi stealth, parkour, gadgeturi şi puteri speciale. Veţi recunoast anumite arme, mecnaisme şi puteri dina lte jocuri Arkane, că Dishonered sau Prey.

Există şi multiplayer, în care jucaţi cu Julianna, un agent care trebuie să îl lichideze pe Colt, intrând la întâmplare în sesiunea altui gamer şi făcându-i necazuri. În noul trailer vedeţi modalităţi de a dobora ţintele voastre, precum personajul Aleksis. După ce moare Aleksis şi orice inamic veţi lua un upgrade al abilităţi Karnesis, care îţi permite să arunci oamenii ca nişte păpuşi de colo colo.

Poţi debloca şi Residuum cu care cumperi abilităţi favoirte păstrate şi dacă mori pentru următorul looop. Există şi mecanică Reprise cu care dai timpul puţin înapoi fără a reporni toată bucla dacă mori. Mai multe detalii găsiţi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.