Red Dead Redemption 2 şi Red Dead Online primesc o creştere a performantei cu până la 45% prin NVIDIA DLSS

Rockstar Games a lansat o nouă actualizare pentru Red Dead Redemption Online, numită Blood Money. Acest update aduce suport NVIDIA DLSS pentru RDR2, dar şi pentru Red Dead Online. cu DLSS gamerii GeForce se pot bucura de cea mai detaliată şi imersiva experienta posibilă în aceste titluri. Avem detalii mai jos.

Blood Money aduce noi misiuni si activitati, inclusiv primul jaf din tren al lui RD Online si veti lucra cu mafiotul Guido Martelli. Apar si noi Crime Contracts: The Railroad Contract, The Jeb Phelps Contract si The Bluewater Contract.

Cu o creștere a performanței de până la 45% în 4K, gamerii GeForce se pot bucura de gameplay-ul captivant din Red Dead Redemption 2 cu un număr mai mare de cadre pe secundă, sau pot alege să folosească performanța în plus pentru a crește nivelul de detalii grafice.

Cu ajutorul NVIDIA DLSS, gamerii GeForce RTX pot experimenta lumea incredibilă din Red Dead Redemption 2 cu setări maxime la 1920×1080 și peste 60 FPS. La 2560×1440, utilizatorii de GeForce RTX 3060 Ţi sau un model mai bun beneficiază de peste 60 FPS. Iar la 3840×2160, gamerii cu un GeForce RTX 3070 sau un model mai bun se pot bucura de gameplay la 60+ FPS cu setările grafice la maxim.

Red Dead Redemption 2 de la Rockstar este unul dintre cele mai bine cotate jocuri din toate timpurile, cu peste 275 de scoruri perfecte și peste 175 de premii „Jocul Anului”. Lansarea pe PC este și unul dintre cele mai arătoase jocuri ale platformei, cu o lume realistă și randată incredibil care testează orice GPU atunci când efectele și rezoluția sunt crescute.

Unity 2021.2 este disponibil în Beta cu suport NVIDIA DLSS

În caz că ai ratat anunțul, Unity a lansat recent varianta Beta Unity 2021.2 a popularului motor grafic. Una dintre multele noi funcții este adiția suportului nativ pentru NVIDIA DLSS în High Definition Render Pipeline (HDRP). Cu suport nativ pentru NVIDIA DLSS, tocmai a devenit mult mai ușor pentru dezvoltatorii care folosesc Unity să includă DLSS în titlurile lor.

DLSS crește numărul de cadre pe secundă și generează imagini cât mai clare pentru jocuri. Oferă gamerilor spațiul necesar de manevră pentru a maximiza calitatea setărilor și pentru a crește rezoluția. Doar DLSS oferă o creștere mare a performanței în timp ce păstrează calitatea imaginii comparabilă cu cea nativă la toate rezoluțiile, chiar și la 1080p.

NVIDIA DLSS se poate găsi într-o gamă largă de jocuri – peste 60 – inclusiv jocuri de top precum Call of Duty, Cyberpunk 2077, Fortnite, Minecraft, Red Dead Redemption 2, DOOM Eternal, Rainbow Six Siege și multe altele. Iar acum este disponibil pentru Unreal Engine 4, 5 și Unity, 15+ motoare de jocuri și peste 12 aplicații creative și unelte pentru Studio.

Eu am testat DLSS aici pe 4 jocuri AAA şi am detalii despre utilitatea să.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.