F1 2021 este acum disponibil oficial, cu Ray Tracing şi NVIDIA DLSS

Electronic Arts şi Codemasters au lansat pe 13 iulie 2021 cel mai nou joc Formula 1, F1 2021. Titlul aduce pe lângă modul Poveste şi un upgrade grafic însemnat. Acesta include suportul pentru Ray Tracing şi NVIDIA DLSS, cu salt de performanţă de 65% în 4K.

DLSS si Ray Tracing

Cu o creștere a performanței de până la 65% în F1 2021, fiecare placă video GeForce RTX poate rula la 60 FPS+ în 1440p cu ray tracing pornit, iar GeForce RTX 3070 sau mai sus pot rula la 60 FPS în 4K cu setări maxime și ray tracing pornit. Cu DLSS și ray tracing, jucătorii care folosesc GeForce RTX beneficiază de o experiență incomparabilă în F1 2021 – cu umbre și reflexii ray-traced, dar și cu un număr crescut de cadre pe secundă fără a sacrifica calitatea imaginii datorită DLSS.

DLSS crește numărul de cadre pe secundă și generează imagini cât mai clare. Oferă gamerilor posibilitatea de a maximiza setările grafice și de a crește rezoluția. Doar DLSS oferă o creștere a performanței în timp ce păstrează calitatea imaginii comparabilă cu cea nativă la toate rezoluțiile, chiar și 1080p.

Disponibilitate

Jocul este disponibil pe Xbox Series X|S, PlayStation®5, PlayStation 4, Xbox One şi PC, prin Steam. Cea mai nouă versiune din seria prestigioasa F1® aduce în prim-plan echipele, piloţii şi circuitele din Campionatul Mondial de Formula 1 FIA din 2021™ şi introduce un nou mod Story, un mod Career extins cu opţiunea pentru doi jucători şi trei circuite noi – Portimão, Imola şi Jeddah – disponibile gratuit pentru toţi jucătorii sub formă de conţinut accesibil după lansare.

Noutati

În Braking Point, noua poveste din Story mode, jucătorii experimentează lumea plină de farmec a F1® pe măsură ce progresează în clasamentul de Formula 2™ și au şansa la celebritate în Formula 1®, dinamica echipei din viața reală și întâlnirile dramatice cu alți piloți din grilă fiind autentic recreate în joc. Modul Career extins introduce o opțiune de co-op, permițându-le prietenilor să evolueze în aceeași echipă sau să aleagă calea duelului, concurând unul împotriva celuilalt în sesiuni de cursă desfășurate în sincron. Modul Career oferă, de asemenea, opțiunea Real-Season Start, care le permite jucătorilor să-și înceapă cariera în orice moment al sezonului, cu clasamente actualizate în timp real pentru piloți și constructori.

„Entuziasmul din jurul cursei de Formula 1® este cu adevărat palpabil în acest sezon și lansarea F1 2021 pe consolele actuale și cele de ultimă generație ne oferă ocazia de a reuni jucători din întreaga lume și de a-și crea propria legendă în F1. Suntem încântați să le putem oferi jucătorilor asemenea experiențe și sperăm să se bucure de joc, pe măsură ce avansează în clasament și se întrec pentru șansa de a câștiga totul.”, spune Lee Mather, Franchise Game Director, Codemasters.

Pe consolele next-gen, F1® 2021 se mândrește cu noutăți la nivel vizual care includ modele și texturi îmbunătățite, dar și noi moduri de deteriorare ale caroseriei și anvelopelor. Sistemul Ray Tracing asigură fotorealismul reluărilor, scenelor cinematografice și al modului Photo. Opțiunea Performance Mode permite jocului să ruleze cu o frecvență de peste 60 de cadre pe componentele hardware compatibile, iar jucătorii de pe platformele next-gen vor experimenta de asemenea timpi de încărcare îmbunătățiți.

Beneficiile ediției digitale Deluxe includ șapte piloți emblematici F1 pentru utilizare în My Team, împreună cu un conținut exclusiv de personalizare, 18.000 PitCoins și Braking Point Content Pack.

Conținul F1® 2021 este evaluat ca fiind adecvat tuturor categoriilor de vârstă, începând de la copiii peste 6 ani, și este acum disponibil la cel mai bun pret aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.