11 jocuri noi ajung în librăria GeForce Now în această săptămână

Ca la fiecare final de săptămână, avem noutăţi în librăria GeForce NOW. După ce a atins 1000 de titluri în 2021, NVIDIA a avut treabă multă la Gamescom, unde a anunţat primirea lui Dying Light 2: Stay Human pe GeForce Now cu RTX la debutul din acest an. Am aflat şi că Marvel’s Guardians of the Galaxy va veni cu RTX On, iar acum avem 1 jocuri noi care ajung în librăria GeForce NOW.

Jocul vedeta din acest lineup este King’s Bounty II, care vine în aceeaşi zi pe Steam şi Epic Games Store (24 august). Avem de-a face cu un joc turn based tactical RPG dezvoltat de 1C Entertainment şi publicat de Prime MAtter. A debutat şi pe PS4, Xbox One şi Nintendo Switch. Vine la mulţi ani după primul King’s Bounty, care debuta în 1990, deşi a existat şi un spinoff în 2008, King’s Bounty: The Legend.

Fiecare personaj are propria personalitate şi abilităţi, dar povestea lor nu va evolua foarte diferit. E doar single player şi include o sumedenie de quest-uri. Există o mare varietate de NPC-uri şi creaturi şi are o muzică medievală adecvată. Universul e open world, iar lupta e turn based. Avem şi dragoni şi cetăţi de aparat.

joiaGFN din această săptămână include lansarea beta-ului pentru noul joc survival PVE, Icarus; noul fantasy RPG, King’s Bounty II; și jocul gratuit de pe Epic Games Store din această săptămână, Automachef.

Iată lista completă cu jocurile proaspăt sosite în GeForce NOW:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.