Actori din Lucifer, Maleficent sau Harry Potter dau viață personajelor din serialul de animație Arcane

Netflix și Riot Games au anunțat o parte dintre actorii care vor aduce la viață personajele din League of Legends în filmul de animație Arcane. Actori renumiți de la Hollywood precum Hailee Steinfeld (Bumblebee), Ella Purnell (Maleficent) sau Kevin Alejandro (Lucifer) vor fi vocile personajelor din serial. Pe lângă actorii care vor fi parte din echipă, au fost anunțate mai multe nume de personaje care vor aparea în serial. Seria Arcane, inspirată din cunoscutul joc League of Legends, urmează să fie lansată în curând pe Netflix.  

Povestea serialului se concentrează asupra originilor lui Vi și Jinx, două campioane emblematice din League of Legends și asupra puterii care le va despărți, acțiunea desfășurându-se în regiunea utopică Piltover și în districtul subteran oprimat Zaun. Seria animată este dezvoltată și produsă de Riot Games, în parteneriat cu Fortiche Productions.

Vocea lui Vi, campioana din League of Legends care luptă cu două mânuși uriașe de metal, va fi interpretată de actrița Hailee Steinfeld, cunoscută pentru rolul din filmul Bumblebee sau serialul Dickinson, care urmărește tinerețea autoarei Emily Dickinson.

Jinx, cealălalt personaj principal al serialului, va fi adusă la viață de actrița londoneză Ella Purnell care a jucat în Maleficent, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi), The Legend of Tarzan (Legenda lui Tarzan) sau Armata Morților, și a cărei voce urmează să fie auzită și în serialul Star Trek: Prodigy.

Kevin Alejandro, cunoscut pentru rolurile din serialele Arrow (Arcașul), Lucifer, Anatomia lui Grey sau True Blood, este un alt actor care se alătură echipei. El va oferi vocea inventatorului Jayce.

Un alt personaj din serial va fi Caitlyn, partenerul polițist al lui Vi, care va fi interpretat de Katie Leung (Harry Potter). Harry Lloyd, cel care l-a jucat pe Charles Xavier în Legion și Viserys Targaryen în sezonul 1 din Game of Thrones, completează lista actorilor și îl va interpreta pe Viktor. 

Silco, Mel și Vander sunt alte trei noi nume care apar pe lista personajelor din Arcane. Ele vor fi interpretate de Jason Spisak din Young Justice (Silco), Toks Olagundoye din Castle, Castlevania și DuckTales (Mel) și JB Blanc, renumit pentru serialele Breaking Bad și Better Call Saul (Vander).

Riot Games și Netflix vor prezenta un trailer oficial pentru Arcane sâmbătă, 25 septembrie, în cadrul primului eveniment global Netflix dedicat fanilor. Evenimentul va fi transmis pe YouTube, dar și pe canalele de Twitter, Twitch și Facebook ale Netflix.    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.