Jocurile gratuite PlayStation Plus pe luna octombrie 2021 au fost anunţate

Se pare că scăparea de acum câteva zile legată de jocurile gratuite de PlayStation Plus pe luna octombrie 2021 a fost reala. Vom avea o premieră la debut pe PS5, una gratuită, dar şi un titlu clasic de cafteala şi un joc pentru preşedintele României, cu golf.

Noile jocuri vor fi disponibile de pe 5 octombrie şi e vorba aici despre shooterul WWII Hell Let Loose, care încă nu s-a lansat, dar şi despre PGA Tour 2K21, joc de golf şi clasicul Mortal Kombat X. Să le luăm pe rând!

Hell Let Loose

Acesta este un titlu multiplayer cu 100 de jucători, unul axat mult pe tactica. O creaţie a celor del a Black Matter, el a fost publicat de către Team17, oamenii din spatele seriei Worms. Vom lua parte la bătălii de pe frontul de Est şi Vest din WWII, la nivel de plutoane de soldaţi în tranşee. Iniţial jocul a pornit ca o campanie pe Kickstarter în 2017, unde a strâns 220.000 de dolari. A fost deja lansat pe Windows în early access în 2019 şi în varianta full în iulie 2021.

Pe PS5 şi Xbox Series X şi S vine pe 5 octombrie 2021. Luptele se dau 50 vs 50 între nemţi şi americani, dar există şi o tabără sovietică. Fiecare set de jucători are echipe de 6 soldaţi, echipe de 3 soldaţi cu armura mai dura sau echipe recon de 2 soldaţi. Modurile de joc includ Warfare şi Offensive. În ambele harta e împărţită în sectoare ce pot fi capturate.

Comunicarea e vitală în acest joc, mai ales cea cu comandatul de pluton. Există şi un meta joc strategic integrat inspirat de RTS-uri. Un comandant se va ocupa de tancuri şi echipe, distribuirea lor pe harta şi a resurselor.

PGA Tour 2K21

Acest titlu vine pe PS4 şi PS5 şi este un simulator de golf cu grafică realistă, cu mod cariera şi multiple crose şi echipamente de deblocat. Îţi poţi crea şi propriul jucător şi să îl personalizezi, dar şi propriul club de golf.

Mortal Kombat X

Vine pe PS4 şi PS5 şi este unul dintre cele mai apreciate fightere din toate timpurile. Fiecare personaj are o mare selecţie de stiluri de luptă şi de costumaţii, dar şi acele mişcări fatale X Ray care au făcut senzaţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.